Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Synthwave #11526 üzenetére

    Hát jó, legyen :D Maradok akkor valami gémer vacaknál :DDD Egyébként ma olyan helyen jártam, hogy élőben is meg tudtam lesni az M500 - nagyon kényelmes, meg faszán összerakott.

    Jövőhéten lehet, hogy megyek a Pixelbe, és akkor összenézem az egérkéket. Szerintem vásárolni is ott fogok, jók az árak. Viszont most nézem, hogy a DB 3G-t is cawl-ra ajánlottad. Én 6 éve nyúzom kőkeményen full tenyérrel, extra high sense-n és nekem nagyon is kényelmes. Úgyhogy ezek alapján akkor az Abyssus se lesz olyan rossz szerintem.

    Egy utolsó kérdés :B Pixelben találtam egy olyat, hogy Steelseries Ikari. Ebből is az Optical verziót néztem, 9k majdnem. Még ez is jó alternatívának tűnik. Szóval fogástól, ártól függetlenül: Abyssus vagy Ikari a befutó egér szerinted? :)

    nyunyu:

    Annyiban igaza van, hogy én most tényleg only géming funkcióra kérdeztem, ezért nem baj, hogy erre feküdt rá. Az már más kérdés, hogy akkor is el van nyomva szegény M500 és társai, ha nem game szempontájóbl kérdeztem volna meg :DDD

    zone:

    Már írtam, hogy benéztem, és az egérdpadot véletlenül szóltam le. Illetve nem is, hiszen másra reagáltam :D Az egérpad szerintem is fontos. (az én DB Plasmám is ezt csinálja Goliathus Speeden, mint a link :) )

    A billentyűzetet továbbra is tartom. Nyilván, ha nyakig érne a pénz, akkor vennék valami komoly cuccot, de az említett komfortos, strapabíró és pofás 1400 forintos Deluxe 250-emre eddig semmi panasz. Elég rpg-t és fps-t látott már, mégsem volt bajom soha semmivel :N szóval a bill nem olyan fontos, egérre kell költeni, ha ezek után mégis maradna, akkor az mehet persze billentyűre, értelemszerűen itt is vannak fokozatok.

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák