- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forestal
tag
Mindenesetre tökéletesen +vagyok vele elégedve...
Multkor véletlen visszaált a Nero 4xről 16x-ra (nem vettem észre siettem)
Kiírtam a filmet utána házibulira vittem haverhez az 1001 éves kötözködős asztalija vígan gond nélkül lejátszotta
Na persze lehet az is közre játszott hogy Plextor DVD-R lemez volt..Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
laszlo81
csendes tag
Hello mindenkinek! Erdekelne a velemenyetek a Pioneer DVD-RW DVR 111D irorol! Elore is koszonom!
-
laszlo81
csendes tag
válasz IRON STORM #4855 üzenetére
Nem talaltam meg! De azert kosz!
-
laszlo81
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
már elnézést de az lg a legjobb író amihez eddig életemben szerencsém volt!
nem szar verbatimot imádja, egyet sem rontott el eddig nekem 5 év alatt egyik sem
mind a 8 és 16szoros írói nagyon jók
az hogy a tesco gazdaságos lemezt nem írta meg haveromnak azt nem csodálom
váltottam pioneer-re lehet hogy nem kellett volna[ Szerkesztve ]
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
wwhy
veterán
Olvasd figyelmesebben a hozzászólást: "amihez eddig életemben szerencsém volt!" tény, hogy nekem is van még 1 max 8x LG DVD író, és mai napig tökéletesen teszi a dolgát, míg mellőle kidőlt 2 Samu+1NEC. Az LG-hez hasonlóan bírja magát a Pio108-asom is
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
GRaul
őstag
Sziasztok!
Pár tippre lenne szükségem
dott egy Samsung se-s164 külső usb-s dvd író, de csak eredeti dvdket cdket olvas be.
Irottat nem.Irni se lehet Vele.Tudnátok mondani egy-két tippet h mi lehet Vele?Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
kecsawi
senior tag
Üdv!
Olvasgatom, de nem világos számomra, hogy ha a legjobb arányú beolvasás (több régebbi lemezt nem, vagy hibásan olvas be a mostani íróm) az íróválasztás alapja, akkor milyen vásárlási sorrendet érdemes felállítani. (sata íróknál) -
Xerxész
őstag
Hozzáértők, melyik márkát javasoljátok DVD írónak? Típust is írhattok, hogy melyik jó.
ASUS, NEC, PIONEER, SAMSUNG, LG?
Buttó 7000 Ft körül melyik lenne ezek közül a legjobb?Előre is köszi a segítséget!
-
sK0t
tag
Üdv.!
Most szállt el a DVD-íróm...
Karácsonykor volt 3 éves, és nem írtam vele szerintem 1000 lemezt sem, sőőőt talán még 800.-at sem...
De valamiért nem működik.
De nem fogom megjavíttatni, mert már láttam 5800FT-ért is jófajta Pioneer dvd írót, és szerintem olyan lessz megint, mert mindent beolvasott, és nagyon meg vagyok vele elégedve !
Csak ajánlani tudom, amugy ez a 108.-as volt, ami nem egy mai darab :-)Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint birkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi.
-
as_Rock
őstag
Sziasztok!
USb-s dvd-író (USB 2.0-t tud a leírás szerint) megy olyan gépen is, amiben csak 1.0-ás usb van, vagy visszafelé nem kompatibilis?"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
dorten
tag
Üdv!
Tudnátok egy olyan DVD meghajtót/írót mondani, ami SATA csatlakozós, viszonylag olcsó, és nincs tálcája (disk betolós) ?
dorten
-
törölt tag
szvsz piot hasznalok evek ota, es bizony az legalabb nem irja meg a rossz lemezt...
mas irok elszenvdetek tripla idovel egy rossz lemezzel, es utana olvashatatlan lett az eredmeny...
volt mar philips, ami elromlott 3 het utan, volt samsung 5-6 honapig, es mar 4 eve a masodik piomat nyuzom, tobbezer lemezen tul van mar es meg mindig jo
az elozot is csak azert dobtam ki, mert letortem a talcajat, ami magaval rantott meg vmi fontos alkatreszt -
LALA_kiraly
őstag
válasz IRON STORM #4877 üzenetére
Nemrég vásároltam egy LG h66-ot teljesen korrekt, teszi a dolgát. Amit észrevettem, h gyorsabban olvas a régebbi LG-től, és ez végre tényleg tud 12x és 16x-osan írni. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Ami a legszebb, h továbbra is úgy érzem, h az LG-be van a legjobb olvasó. Szomszéd áthozott pár lemezt, amit a 7173-as kiköpött. Nekem 1 kivétellel felment.
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
IRON STORM
őstag
válasz LALA_kiraly #4879 üzenetére
Azért írtam a H62N típust mert arról van tapasztalat, sok teszt.
A H66-ról nem sok van még, de ettől függetlenül lehet jó író.Csak a TDi!
-
LALA_kiraly
őstag
válasz IRON STORM #4880 üzenetére
Ha segít vmiben én is szivesen tesztelgetem. Dvd-ket úgyis írok, semmiből nem tart.
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!
A lényeg a következő! Van egy régebbi notim egy Dell D600as amiben csak cd/dvd kombó van és csak 40 GB vinya! Viszont sokat töltögetek!Na már most arra gondoltam hogy a másik otthoni gépembe veszek egy DVD iró abban úgy is nagy vinyó van és max amikor hazamegyek áttolom a cuccot a notiról a gépre és ott kiirom!NEm is ez a lényeg hanem az hogy manapság milyen dvd irót érdemes venni? Nagyon levagyok maradva ebben a témaában is... Minél olcsóbb annál jobb mert tényleg nem szeretnék sokat irni vele de azért ne haljon meg 100dvd irás iletve 1 hónap után! amiket nézegettm...mindegyik tipusból 1et!
-Asus DRW-1814BL Fehér Dobozos 6 400 Ft
-NEC AD7191A BLACK BULK LightScribe RAM 6 600 Ft Ez a LightScirbe RAM mit jelent
-PIONEER DVR-112D BULK 5 900 FtIlletve hogy az LG se maradjon ki LG GSA-H55NRBBB BULK BLACK SECURE DISC 6 700 Ft
Ez a 4 lenne ami közül választhatok! Ezek közül ki mit ajánlana!? Előre is köszönöm a nagyérdemünek...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
legenda
válasz kavicssli #4882 üzenetére
Amúgy Pioneer vagy Sony/Nec/Optiarc
Az általad felsorolt írók közül annak tudatában dönts, hogy amennyiben DVD-RAM lemezt is szeretnél a közeljövőben írni - valamint szóba jöhet az LS - akkor;
AD-7191A ha pedig nem, akkor tökéletes a DVR-112D is!Természetesen mind a két gyártó esetében van újabb típus is, azok még jobbak is lehetnek, sőt...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kavicssli
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
kerlac
őstag
nemrég vettem egy Asus LS írót és szeretném kipróbálni, csakhogy nem megy. Mind a NERO, mind a Surthing program esetén azt írja ki, hogy kommunikációs hiba, nem lehet LS-t készíteni, indítsam újra a gépet... persze az nem segít.
valakinek esetleg ötlete??
normál dvd-t szépen ír (igaz egy újraírhatót már bedarált...)
-
legenda
milyen az asus íród pontos típusa? melyik nero verzióval próbáltad? milyen oprendszer alatt próbáltad?
létezik egy LightScribe patch software amit az asus honlapjáról letölthetsz - az íród típusa szerinti letöltési részben -, esetlegesen arra is szükséged lehet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
Üdv, Nec 7173s íróm van, a problémám csupán annyi, hogy ez a retek nem hajlandó se törölni se pedig írni az újraírható lemezeket, aszonták tegyek fel nero8-at, frissítsek firmware-t minden megvolt és most sem hajlandó a szemétláda .tippek trükkök praktikák esetleg valakinek?
-
kerlac
őstag
Megnéztem Asus honlapját, de csak firmware-t lehet letölteni hozzá, ill. én csak azt találok. abból pedig jelenleg a legfrissebb van. patch nincs.
Amúgy DRW-2014L1T a típusa, nero 7.5.9.0-t használnék illetve Surething CD Laberer 4-el próbáltam még. Ja, és nero minden indításkor kiírja a jelzett hibát, de csak egy ideje, kezdetben nem jelezte, hanem egyszer csak feltűnt, persze addig nem is akartam lightscribet írni...amúgy xp 32-esem van (reborn edition). Core 2 duo E6750, Gigabyte alaplap, 4gb ram, vga 8800gt.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Haver akar venni új ATA-s PIO írót, de vajon melyiket?
112D vagy 115D
A 115D-ről még nem hallottam semmit az milyen lehet?
Sürgős lenne mert holnap meg akarja venni.
Előre is köszi.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest