- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Migee
tag
A hiba az,hogy elklezd a csík,kocka indulni,mintha flashelne,aztán szinte azonna kiírja a hibaüzenetet.
-
Migee
tag
Az esetleg okozhat gondot,hogy ez box-os 24B3st ?
-
gyigyoo
csendes tag
Hello azt szeretném megkérdezni hogy ezek közül:
http://www.woxcomputer.hu/hardware/optikai-meghajto/dvd.html
melyik dvd iró képes megirni a verbatim DVD- DL+ (duplarétegű dvd) 8x-at 2.4x-esen?
nekem asus 2014L1T van de csak 6xorosan meg 8x-osan képes megirni.. 1 nagy fos...
volt 1 pioneerem az képes volt megirni a 8x-osat 2.4-esen de csak 1 évig birta..remélem tudtok segiteni!
-
-Rahan-
tag
Valószínűleg nemsokára összerakok egy új gépet, kellene bele egy sata csatolófelületű, fekete színű, megbízható DVD író, mivel a pata csatolófelületű írómat már nem tudom az új alaplapra rákötni. Átlagosan hetente két lemezt írók, az is újraírható. A másik feladata, hogy eredeti szoftverek indításához lemez lesz benne. Tehát jó lenne, ha minél kisebb lenne az elérési ideje. Mit lenne érdemes vásárolni?
-
Migee
tag
Az Asus 24B3ST Crossflash 624B -nél működik az Force Ht,Online HT stb .funkció?
-
Joltee
aktív tag
válasz Flashget #15012 üzenetére
Ez érdekes: a Samu hibajavító képességét sok helyen istenítik; na nekem egy gyári DVD-ROM-om enyhén szólva karcos-ujjlenyomatos állapotban van (a gyerekek csodákra képesek! ), még mielőtt végleg gallyra megy gondoltam átmásolom. (Az asztali Pioneer lejátszó már akadozva-szaggatva játszotta le.) A 222L be sem tudta olvasni, leesett az olvasási sebesség 10 kb/s-re, aztán korrigálhatatlan olvasási hibát jelzett a Nero. Ugyanezt a lemezt a 7200S szó nélkül és gyorsan (!) beolvasta. Persze az új lemezt írásra a 222L kapta meg.
Szóval a Sony nálam olvasásból jól vizsgázott.[ Szerkesztve ]
Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
jeni
félisten
válasz Flashget #15012 üzenetére
igen,de az csak IDE felületű a Samsung SH-222L
amellett mennyire venné komolyan az író teszt képességeit?
Ezért javasoltam a Sony szériákat amelyek alapján csak és kizárólag SATA lesz benne.
Az is igaz ,hogy vannak új alaplapok az olcsóbb kategóriákból amelyek az alaplapon szintén rajta van a IDE csati.Bár nem tudni melyik rendszerben építené meg az új gépét? AMD vagy Intel fronton?
Egyébként itt a Samsung SH-222AB ami SATA dugós
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Joltee #15013 üzenetére
nálam a LiteOn sokat gondolkozott egy rossz PIF és Jitter értékkel bíró lemez beolvasásnál.
Molyolt vele nem keveset de beolvasta.
Samsung 223L fele annyi ideig szöszölt vele és beolvasta.
Asztali kiköpte a optiarc 7260 esetében nem történt semmi a Piok fel se ismerték a lemezt..üresnek vélték :pgyakorlatban is a samsung és liteon rendelkezik a legjobb hibajavítóval a mostani íróknál. régen az LG volt ilyen.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
jeni
félisten
-
verybigboy
senior tag
Tény hogy IDE az már a múlt, de én ha lehet még olyan alaplapot választanék amin van IDE csat. felület (pl. ASUS P8H67-M EVO) ... különben ezt is vettem meg egyik családtagom gépébe ... f.sza egy lap, nekem nagyon megtetszett!
-
Flashget
félisten
-
verybigboy
senior tag
válasz Flashget #15021 üzenetére
Az igaz! ... mondjuk nálam elsődleges az IDE csatolófelület volt ... és szerintem ASUS-nál ugyanez a széria van AMD-s lapban is (nem vagyok biztos, de gondolom ... amúgy Intel-es alaplapban sem volt nagy választék IDE csatolós kivitelben, nem igazán láttam mást akinél lett volna IDE csatolófelület)
-
jeni
félisten
válasz verybigboy #15023 üzenetére
PH67 Asus egyes lapjaiban vannak IDE csatolók. AMD fronton elvileg ebben jobb a helyzett melyekben ban IDE csatlakozó. Esetleg az MSI,Asrock valamint Gigabyte lapjaik is bejövösek lehetnek. Intel is Jó lapokat csinál de azok olyan fapadosak.
-
-Rahan-
tag
Nekem nem nagy probléma, hogy nincs IDE csatolófelület, veszek egy új DVD írót vagy egy DVD író blu ray lejátszó combo-t, bár az utóbbinak az ára már nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
jeni
félisten
válasz -Rahan- #15028 üzenetére
igen pontosan úgy van ahogy az imént írva lett.
Tény a Sony a ma kaphatók közt a legjobb DVD+R író. Szépen ír a DVD-R lemezre de ma a DVD+R lemezek a jobbak minőségben és inkább a +lemezre érdemes a mai írókkal írni.
Amennyiben a Sony mégsem tetszene ott van még a Samsung SH-S222AB vagy a régebbi Samsung SH-S223L (a 223L már nem nagyon kapható)
Még jó vétel az Asus DRW-24B3ST vagy az Asus DRW-24B3LT ami Liteon belsővel rendelkezik de annak jobb az írásminősége a szoftvere miatt.Azért érdemes azt Liteon iHAS-624B-re át szoftverezni vagyis átfleshelni.
Erről pár sorral lejjebb van útmutató.Az is igaz egy picivel a Samsung és az Asus(Liteon belsők) halkabbak.
A döntés a tied,ezek alapján biztosan tudsz majd választani.
A rendes Blu-ray írót többre tartom mint a Blu-Ray/DVD író combot. Árban is jobb. Mivel csak 5-6-7000 Ft-al drágább,maga a lemez ami 25GB Panasonic az csak 670 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz verybigboy #15031 üzenetére
Tudom, hogy nem arra, de írtam mást is és inkább kitöröltem ne offoljam a topicot.
Realme GT Master Edition
-
jeni
félisten
válasz -Rahan- #15035 üzenetére
Üdv
Ha lenne az alaplapodon IDE csatlakozó vagy olyat választanál amelyben lesz IDE csati akkor az EIDE/IDE/ATAPI csatlakozó felületű Samsung SH-222L az ami ma a legjobbnak titulált DVD író az írás mutatói alapján.Egyébként a jelzett EIDE/ATAPI hír anyagban ott szerepel a IDE-SATA átalakító (B)Converter(/B) amely pont olyan lapul a fiókomban. Sajnos egyetlen olyan DVD íróm nincs amit kitudnék próbálni az átalakítóval.
Azoknak akik mégis bevállalják az átalakítós módszert
[ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
Sziasztok! Végül az Asus DRW-24B3ST írót vettem meg amit smiti Barátom sikeresen átflash-elt Lite On IHAS624-32 íróra.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Csendes, és szépen egyenletesen írja a DVD-t és DUAL lemezt.Köszönet érte annak aki ajánlotta és smiti Barátomnak a flash-elésért.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Migee
tag
Smiti úr,én is köszönöm a segítséget,másik gépben sikerült flashelni a meghajtót,lehet,hogy az én gépemben az AHCI mód miatt nem sikerült.
-
djculture
félisten
válasz verybigboy #15031 üzenetére
Hát nekem 4 magos gépbe van 4db ide merevlemez+1 ide iró+1 satás iró.Nem muszáj kidobni azt ami jól működik évek óta.Lapomon van 2 ide+ egy vezérlő kártya 4 ide.Satából van 4db+4db sata külön kártyán.Ház szerverház pakolhatom bele a meghajtókat ha akarom gondnélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz IRON STORM #15040 üzenetére
Már az is siker ha megirja ezt a lemezt.
Realme GT Master Edition
-
Zozzant
addikt
Üdv, nincs valakinek Samsung SH-S223L-hez fekete előlapja (szerintem 222L is jó lenne rá)? Beige előlapot tudok adni helyette vagy pénzt
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠