- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagó
tag
Heló lenne egy kérdésem ha én egy Intel Core 2 Duo E8400 procit akarok vennei akkor arra milyen hűtőt érdemes illetve milyet ajánlotok ti???
Előre is köszi a help-ek et privibe várom
Üdv.:bagó
-
Májsztró
addikt
Srácok , sztetek melyik legyen ?
1-es versenyző : Arctic Cooling Silencer 64 Ultra TC
[L:http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=31&disc=][/L]2-es versenyző : nemtom miez
[link] -
B.A.T.21
tag
Sziasztok!
Valaki segíthetne választani két Zalman között, mert nagyon elvesztem, mivel mindkettőben látom a rációt(szóval van pro és kontra)
CNPS8700 LED
http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=168
CNPS8700 NT
http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=278A kettő között az a különbség, hogy az NT egy PWM-el vezérelhető (tehát az alaplap hajtja meg (4 tűs csatlakozó)), míg a LED-hez adnak egy kütyüt, amit manuálisan lehet állítani (a hűtő csatlakozója 3 tűs)
Kérdés:
A PWM-es tényleg jól működik? Hatékony és jó az alaplapok vezérlése vagy jobb ha én magam manuálisan állítom, hogy mennyire forogjon a ventillátor?A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
B.A.T.21
-
jolti05
őstag
Csáó!
[link] Róla volt szó az "imént". Haverom megkért, h ajánljak neki egy halk AM2-es hűtőt viszonylag olcsón, és én erre a darabra gondoltam, aztán jöttem fórumozni, és látom, h rászerelhető AM2-őre. De ez egyébként 100%?
0,8 Sone az hány dB? [link] A táblázat alapján nem valami halk...Közel 40dB lenne?A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
csokisbugyi
tag
Sracok !
Melyiket szeressem ?
Thermalright IFX-14
vagy
Thermalright Ultra-120 eXtreme
mert eddig biztos voltam hitemben, hogy az extremet szeretnem csak most meglattam ezt.... bar kinezetre nekem jobban teccik az extreme, de itt nem a kinezet dominal...
MSI Leopard 76, Ninebot G30 Tunned, Bambu X1CC
-
Gorneck
legenda
-
old gray
addikt
Mivel írtam a "jelentsd a csalókat...." topicba, így ott kötelesek voltak értesíteni a másik félt is, így Pypec olvasta miről van szó. Hülye voltam, oda nem kellett volna írni. Így a moderátorok elb@szták a mókát.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
-
Playpunk
csendes tag
C2D E8400-ra milyen hűtést ajánlanátok, olyan 15k-ért?
-
Dashes
őstag
Freezer 7 Pro vagy Hyper TX2 ?
-
Dashes
őstag
Freezer van a gépben, jól teszi a dolgát; 60 fok fölött csak Prime esetén járt( igaz a paszta nem az igazi). Lenne lehetőségem lecserélni egy TX2-re, de ha csak egy kicsivel is jobb szvsz nincs értelme lecserélni.
-
Playpunk
csendes tag
Köszi mindenkinek.
Azért írtam, h olyan 15k, mert nagyon nem vok tiszában a procihűtők árfekvésével, és ez lenne a legtöbb pénz amit kiadnák 1 procihűtőért.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Most akarok majd venni egy CM Hyper TX2 CPU hűtőt!Érdemes ilyet venni?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Madtomi
tag
Hali kérdezni akartam volna, mint a többiek de inkább neteztem egy kicsit és ezt találtam ami a vissza olvasott kérdések nagy részére választ ad. [link]
Csövi -
-
sz.j
nagyúr
Melyik procihűtő a leghalkabb, ami a "kemény" tuningot is bírja?
(Most nehogy valaki a vízet vagy a passzív hűtőt mondja! )Most TX2-m van, ami a méretéhez képest kiválóan hűt, de a hangjával nem vagyok kibékülve. Sőt szvsz már a tuningnak is határt szab 530FSB körül.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Gorneck #3585 üzenetére
Persze, hogy van egy pár 12-es ventim, még originalt is (például: Paps 4412F/GL, Noiseblocker NB-Ultra Fan SX2 Blacksilence). De ez most nem érdekel, ha kell akkor veszek másikat ami esetleg még halkabb a felsoroltaknál.
Például elég szépeket olvastam a Scythe S-FLEX 800/1200/1600-os ventikről, ha mindez igaz, ha kell a magas áruk ellenére is megveszem, csak szuper csendes legyen!!!De ettől függetlenül továbbra is érdekelnek a szuper csendes jól hűtő komplett (ventis) procihűtők is.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Skipqer
tag
Scythe S-FLEX 800 - Én is sokáig tanakodtam, hogy érdemes e kétszer annyit költeni rá, mint más papíron hasonlóan halk ventire. Érdemes volt, kb. 10cm az a határ ahonnan már semmit nem lehet hallani egy teljesen passzív gép esetén sem. Nekem majd még a tápomat kell kicsit fejlesztenem.
A BigTyphoon 120-on jelenleg 400rpm-en járatom meg elöl és hátul egyet-egyet 800-on. -
Oibacsi
őstag
Még egy szavazat az ac-ra, nekem is volt, scythe is, de az ac sokkal jobban megéri, hangban pedig csak a fordulat miatt van különbség...a héten is két db ac-t fogok venni, pwm-est, mind2 repül a cm 212-re és kap egy polírt is
-
Quan-Chi
őstag
üdv, néktek én egy3ghz G1-es prescotton használok Zalman 7700Al-Cu hűtőt max fordulaton ami 2200rpm, egy vödör ezüstözött pasztával és jól szellőző alumínium házban , így az alapból forrófejű proci 4000en is csak 68fokos 100%-os terhelés alatt ... míg a gyári hűtővel alapon volt 70-72fok! jelenleg egy új OCZ kompresszoros hűtőre zsugorgatok, 300$-os ár ami mire ideér kicsit több lessz, de még ígyis csak 1 átlagos vízhűtő ára! ... kíváncsi vagyok mittud
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
-
old gray
addikt
válasz Oibacsi #3593 üzenetére
Hali
A hyper 212 bevált? Milyen hűtőd volt előzőleg?
Pár infot írhatnál, lehet én is intézek egyet magamnak... (ok, a PH!-s teszt adott, de kíváncsi vagyok magánszemélyek véleményére is)Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest