Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • davidsz

    őstag

    válasz agressiv #32433 üzenetére

    Ez is lehet. DE ez sem az optimális, mivel azért a nagytöbbségünk házban tartja a konfigját.
    Másfelöl a kurva fizika közbeszól. És itt is a körülmények játszanak hogy a hűtőnek kell egy "kis ellennyomás" - ezt úgy értem, hogy több levegő megy be, mint ami ki tud menni... Ezzel is játszottam és lehet iszonyatosan nagy eltéréseket okozni. Benne van a pakliban, hogy a hűtőt házhoz tervezték és nem magába. Más eredményt hoz. (Ez konkrétan D-14-re és N9 Noctuára igaz, hogy példát is említsek)

    Egy adott konfighoz nagyon nehéz kiválasztani a hűtőt, főleg olyan tesztek alapján, ahol mindenki más konfiggal tesztel. + hónap küzdelem árán nekem most állt össze a rendszer ház, ventik, hűtő úgy hogy neki merjek vágni 5 Ghz-nek...

    Jó lenne olyan táblázat vagy valami, ahol fel van tüntetve: hűtő, ház, házventik, proc, eredmények. (ilyet meg nehéz lenne összehozni... vagy csak én vagyok maximalista)

    Brokenen ls K2-n is gondolkodtam sokat. Néztem, kerestem olyan teszteket, hőértékeket, ahol drága nagy házban (Define XL, HAF X stb.) tesztelik ezeket I72600K-val. Mem volt könnyű sokat találni, ami alapján érdemben biztos döntést lehessen hozni. - A puding próbája az evés :DDD - szerencsére bejött.

    [ Szerkesztve ]

    Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

Új hozzászólás Aktív témák