Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Domonkos #48272 üzenetére

    Nem annyira rossz bemutato, de szerintem o is csak pont annyira melyedt bele az egeszbe, ameddig sikerult mindent mukodore varazsolnia.
    Igen, ez látszik a kódján (és az előző körös megoldásának kódján is), hogy addig reszelte, amíg működik, de ebben nincsen semmi rossz. Beletett rengeteg időt, elérte a célját, megosztotta a tapasztalatait, ha valakinek hasonló megoldás kell, akkor rengeteg idő tud megspórolni a munkáját felhasználva.

    Az AHK legnagyobb reszet siman ki tudna valtani a QMK-s dolgokkal.
    Ha hordozná a billentyűzetet, ez lenne a helyes út, azonban egyetlen helyen használva az AHK-val sokkal rugalmasabban tudja átkonfigurálni/bővíteni a funkciókat, mert nem kell minden körben a billentyűzeten firmware-t frissíteni, az AHK script módosítása kisebb nyűg és kevesebb idő.

    Ha meg nagyon szuperre szeretned megcsinalni, akkor valami magiaval kideritheted, hogy melyik ablak kapja epp a fokuszt es egy hatterben futo alkalmazassal (esetleg magaval az WM-mel) kuldhetsz a billentyuzetnek infot, hogy most reteget kell cserelni; az meg automatikusan cserel.
    Gyakorlati megvalósításra tudsz adni linket? Mármint az OS → billentyűzet kommunikációra QMK alatt (lehetőleg Windows hostról), az aktív ablak érzékelése és ahhoz bármiféle logika érzékelése nem nagy ügy. Extrém esetben teljesen dinamikus billentyűzetkiosztást lehetne így megoldani, ami alkalmazásváltáskor átküldi a billentyűzetnek az éppen érvényes rétegeket.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák