- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
válasz Ringman #42892 üzenetére
Csak még egy kérdés Anne pro 12k-ért vagy a Filco Minila 19k-ért éri meg jobban?
Melyiket válasszam?
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Ringman
nagyúr
válasz kissdani #42901 üzenetére
hát ezt neked kell eldönteni
pár dolog - filcot nem használtam, anne prom van (de nem az elsődleges billentyűzetem):
- filco iso, tehát van í és szokásos az enter, nem csík, viszont 1u a backspace; anne pro ansi
- filco-n van del, nekem a kurzorblokk mellett az egyik legtöbbet használt billentyű, az hiányzik az anne pro esetében (ill. csak valami helyére tudod programozni)
- filco nem teljesen programozható, csak dip-switchcsel lehet pár dolgot kapcsolgatni, de ha jó az alap fn-es layer, akkor nem probléma/hátrány
- filco - van kurzorblokk, anne pro - nincs csak fn layeren
- anne pro: az egyik billentyűt pluszban az anne key-en kell hagyni, de az kb nem jó semmire - tehát még 1 billentyűzet bukó
- világítás - szerintem nem nagyon ad hozzá semmit, viszont a fekete alapon átlátszó kupakok nem nagyon szoktak világítás nélkül látszani
- mind2 esetében az esc fn layeren lesz, mert magyar kiosztás esetén a 0 és az esc egymás felett van.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mtibusz
tag
Sziasztok!
Most látom, hogy kapható újra az ipon-nál: COOLERMASTER Masterkeys Pro L (Brown Switch) UK Angol SGK-6020-KKCM1-UK [link]
Ehhez a fenti linken lévő billentyűzethez, elvileg ez a [link] magyarító készlet passzol ugye ?
Továbbá ez nálunk beszerezhető más kapcsolóval is? (Red?) vagy csak a (Brown Switch) ??
Továbbá ami nagy bajom az ENETR, mérete...
Az gondolom, sose lesz nagy "L" méretű ugye? Csak ez a vékony kis lóf***sz ....
A nagy kezem miatt mindig össze vissza mást nyomok helyette, azért lett volna érdekes a dolog.Sry, ha láma volt a kérdés, de biztosra szeretnék menni, és nem hülyeséget venni...
Köszönöm a segítséget.
Tibi
[ Szerkesztve ]
https://youtu.be/44NQkFJaEuE
-
Domonkos
Ármester
válasz mtibusz #42904 üzenetére
Passzol.
Gyartjak massal is, de a beszerezhetosege kerdeses ha magyarorszagrol szeretned megoldani.
Enterbol legalabb 4 kulonbozofele letezik. Pontosan melyikre gondolsz? Az UK valtozatnak az ISO fele van.[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
addikt
válasz mtibusz #42904 üzenetére
Igen, ehhez jó a magyarító szett.
Nem, ez gyárilag is csak Brownnal szerelt.
Természetesen most se nézd a webárauház képét, mert egy kalap szar. Az US bill képét látod, pedig a kiosztás UK, nagy az Enter. Nézd inkább ezt: Amazon (vicces hogy a gyártó saját oldalán is az US kiosztású van az UK oldalon is... )Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
-
-
Domonkos
Ármester
válasz mtibusz #42908 üzenetére
Hogy melyik kiosztasnal milyen az enter formaja, az az osszefoglalo utan mindenki szamara vilagos kell legyen.
Ha ennyire bizonytalan vagy benne, akkor irhatsz az uzletnek is. Ok fogjak tundni megmondani biztosra, nem mi. Cikkszam alapjan amugy stimmel.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
spidersoft
senior tag
válasz mtibusz #42908 üzenetére
érdekes, hogy neked ez a nagy enter hiába, hogy vagy 15 éve már én is kizárólag ilyen entert használok, még mindig gyakran ütök egy Ű-t is az enter mellé... ennek az az oka, hogy nekem meg ez az enter-méret a legjobb (csak valamiért magyar billentyűzetekre nem raknak ilyet):
-
mtibusz
tag
válasz spidersoft #42913 üzenetére
hát ettől , mindenképpen nagyobb amire én gondoltam ...
ilyet nem szeretnék: (ez az az Enter, ahol minden mást ütök, csak azt nem.)nálam ez a méret már jónak számít:
[ Szerkesztve ]
https://youtu.be/44NQkFJaEuE
-
MadKet
tag
Sziasztok,
Drevo Tyrfing v2 UK layout (brown switch) -ra szeretnék gumigyűrűt venni, kicsit hangosnak találom szegényt.
Honnan érdemes rendelni ami gyorsan megjön és jó árban van? (Ha nem lesz jóval halkabb akkor lehet eladósorba kerül gyorsan )
Illetve ha szeretném magyarítani, akkor csak a Drevo oldalán levő kupakok jöhetnek szóba vagy van más is ami kompatibilis?Köszi előre is!
-
nyunyu
félisten
válasz Crabface #42918 üzenetére
Na jó, de a Vikcsing pluszban meg van verve Outemu Blueval, meg egy centi réssel az elektronika alatt, ami még fel is erősíti az összes rezgést.
Na meg a floating dizájn sem sokat segít a zajosság csökkentésben.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Beretvás
veterán
[link] nem tudom ez milyen vastag lehet... valmint picit buzisnak érzem de azért tetszik.. mármint a fehéres nem ez a mit elsőre behoz...
[ Szerkesztve ]
-
-
Crabface
senior tag
válasz nyunyu #42919 üzenetére
Nálam visszhang kiütve, oring, már csak az Outemu (lube az jó valamire?) maradt...
Van esetleg ehhez hasonló árú black vagy brown board? (ha nem floating annál jobb) Vagy ideje rendelnem egy zsák kapcsolót és egy pákát?
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
spidersoft
senior tag
válasz nyunyu #42917 üzenetére
Ja, a Tesoro Durandal is ilyen: ha nekiállok valami nagyobb szöveget gépelni, akkor kong a pléhtábla benne mint egy tehéncsorda amúgy keycapje válogatja, ebbe pl. vettem valami random ebayes gumigyűrűt, oszt le se ért odáig... a cherry mx nyomógombot kb. 3,5mm mélyen lehet benyomni, míg a keycap csapja 4,5mm hosszú, tehát minimum 1mm vastag gyűrű kell rá, hogy egyáltalán hozzáérjen a nyomógomb fekete keretéhez, hogy értelme is legyen a gyűrűzésnek, akkor ettől nyilván jóval több... ha vesztek O gyűrűt, akkor ezt érdemes megmérni.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz spidersoft #42926 üzenetére
Ez OEM kupaknál lehet probléma.
Én az ellenkezőjével szívtam, Cherry kupaknak 4mm mélyen van a távtartója, és sokadik nekifutásra 2mm vastag gyűrűt rendeltem.
Úgy viszont nem mindig kapcsolt az MX Black, mert annak 2.0-2.1mm körül van a kapcsolási pontja.Szóval:
- Cherry profilhoz 5x1.5mm, OEMhez inkább 5x2mm gyűrű kell.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Skullwipe
senior tag
válasz nyunyu #42921 üzenetére
Én 10 napra emlékszek, az meg még majd csak 29.-től lesz érvényes, nem? Én így írtam fel magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz nyunyu #42929 üzenetére
azt lefixáltad velük, hogy melyik pontosan az alapszett?
ha az, amit linkeltem, akkor
tkl-ben base + modifier + mod pro (enter + shift miatt, ha isora rakod) + magyar kell:
15.30 + 16.70 + 16.70 + 14.10 (utolsó tipp)
ez $62.80ha kell numpad is, akkor további 13.60: $76.20 a vége és akkor még csak 6.25-us space van a csomagban.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nyunyu
félisten
válasz Ringman #42930 üzenetére
Az lesz az.
Árak miatt nem aggódom, mivel 77+15$-ért egy majdnem minden egzotikus kiosztással kompatibilis full szettet kap az ember.
Ehh, 1800-hoz hiányzik a R1 PgDn, R2 Num-, R3 Num+.
Meg a 6U szóköz sem jó a középső kapcsolós, nemCherry billzetekre.
(Modern 1800-nak ugyanott van a kapcsolója, mint a WKL 1800-aknak volt, viszont a szóköz két vége nem szimmetrikusan változott...)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #42913 üzenetére
Az összefoglaló nem írja: ezt a fajta entert/layoutot amúgy minek hívják? Neten azt találtam, hogy "big-ass-enter", de van egy olyan sejtésem, hogy nem ez a hivatalos neve...
-
Skullwipe
senior tag
válasz spidersoft #42932 üzenetére
De, pedig az a neve. Az ű felkerül a backspace mellé és ezt kapja meg az enter alsó része, szóval a feneke. Azért is nagy, mert van kisebb, vékonyított is belőle. Ezt mostanság már nekem úgy tűnik hogy a trust is kezdi elhagyni, pedig mindig ilyenek voltak náluk a gumisok.
-
dqdb
nagyúr
válasz spidersoft #42932 üzenetére
Hivatalos neve nincsen, mindenki big ass Enternek hívja.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Ringman
nagyúr
válasz nyunyu #42931 üzenetére
ha ezeket egyszerre rendeli meg az ember, akkor számíthat vám+áfára?
mondjuk egy zacskó műanyagról könnyen hiheti az ember, hogy $9.99Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Yodafon
senior tag
Hali,
Normalis hogy a Microsoft Natural Ergonomic 4000-em billentyui lotyognek? Baromi idegesito...
Olyan fel centit is ha pl. az ujjammal mozgatom az egyiket. Ez normalis?I'm gangsta!
-
Skullwipe
senior tag
válasz Beretvás #42938 üzenetére
Ma már Amúgy nem lenne rossz a gumi harang se, de minden ki van spórolva. Így egyre rövidebb idegi bírják, mindig keresnek olcsób és olcsóbb megoldást. Ezért is nem olyan rossz hogy erősen megfizethető kategóriában is van jó minőségű mechanikus, csak kompromisszum kell és esetleg nem kattogós kapcsolót választani, és már jók is vagyunk.
-
Pew
tag
Sziasztok!
iPad próhoznkeresek billentyűzetet. Az lenne a kérdésem, hogyha angol kiosztású billentyűzetet veszek, az használható e valahogy szoftveresen magyarul, úgy, hogy ha oda ütök ahol a magyar billentyűk lennének? Amit kinéztem az a Logitech Keys to Go billlentyűzet, de ebből nincs magyar. (Ez hasonlít legjobban a smart keyboardhoz csak harmad áron 😀, állványos tokom meg van...)
Köszi
-
-
Domonkos
Ármester
Pedig ha 2 mondatnal tobbet kell egyeszerre irj, akkor en igencsak meggondolnam. Marmint nem feltetlen az anne prot, hanem egy olyan billentyuzetet ami epszilonnal hosszabb billentyuuttal rendelkezik. Hosszu tavon az ilyen lapos billentyuzetet kin hasznalni.
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Ringman
nagyúr
én nem kínoznám magam ilyen lapos billentyűzettel, a csuklód is meg fogja hálálni.
látatlanban úgy képzelem el mintha egy szilikonos csodán gépelnél.
főleg hogy 20k egy bluetooth modul, egy egypálcás szilikonos billentyűzet meg egy 10 cm hosszú extrudált aludarab
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
- DELL / HP / LENOVO / LOGITECH billentyűzet bazár 490FT/DB!!!!
- Logitech G715 Gamer Billentyűzet Új 6Hó jótállással!
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- LEÁRAZÁS! Ducky Mechanikus Gamer Billentyűzetek - INGYEN POSTA!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Eladó 105 darab Gamakay Pegasus csendes, taktilis(tactile) kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest