- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Keresek egy jofele billentyűzetet. Vettem mar kettot, de az egyik sz.r, a masik jobb volt igaz, de a BL donto utan teljesen veletlen darabokra hullott.
Az ar lehet 10k-30k kozott. Olyasmi kene, mint amilyen az Asus G751JY laptopban van. Az nagyon jo, bevalt es iszonyat kellemes szamomra. Nagyon lenyeges, hogy a space ne ragadjon be, mert en nagyon bal oldalt hasznalom, s ez az egyik billnek nem tetszik, azota surun elpattan egy er..
Mindenféleképpen jatekra kell, de nyilvan alapveto dolgokra is szeretnem hasznalni.
Ha esetleg kihagytam volna szukseges informacio(ka)t, szoljatok.
-
dqdb
nagyúr
válasz #56268288 #42501 üzenetére
Ha jól értelmezem a BL donto utan teljesen veletlen darabokra hullott és azota surun elpattan egy er szófordulatokat, akkor neked nem laptopszerű kialakítású, azaz ollós billentyűzet kellene, mert azok a legérzékenyebbek a mechanikai behatásokra.
Ha rosszul, akkor ollós kategóriában a Cougar 200K szokott a válasz lenni, de keress rá a topikban, mert nem problémamentes.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
törölt tag
A laptop is kapott mar hideget-meleget es teljesen jol birja. Ráadásul bl döntő (vagy hasonloan nagy presztízsű meccs) sem minden heten van.
(Egyebkent en vagyok selejt, de meg tudom allni nagy duzzogva, hogy ne verjem szet a cuccaimat.)
Azert az a 200k most nincs meg még. Ám koszonom valaszodat.
-
dugo_
veterán
válasz regener #42507 üzenetére
Bizniszeld le Vanirral...
https://logout.hu/tema/milyen_billentyuzetet_vegyek/hsz_38287-38287.html
-
nyunyu
félisten
'csába, megjött a 45k-s legóznivaló csínából.
Hogy fogok így elmenni melózni???
[szerk:]Ó, hogy az a jó ˘'"+!%, nem jó Num/ kupakkal küldték.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
Üdv.1150es gépem van de kicsi gonddal:Van 1Trust billentyűzetem 17376-03 amit néha nem érzékel gép.Indítás után bírja vmeddig majd azt írja ismeretlen eszköz s nem érzékeli.HA kihúzom vissza akkor bírja 1darabig majd újra.Próbáltam azt is előlapi usb de ugyanez.Mi lehet gond?Milyen jó billentyűzetet tudtok ajánlani ez helyett?Alap célnak megfelelne ill attól félek másik billentyűzettel is ez lesz.Win 10 van telepítve,aktiválva.
-
rtzui
csendes tag
Sziasztok!
Ravcore Hurricane van valakinek? Cad-ezésre szemezek vele.
A világítás lehet a különbség a kettő között:
https://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/ravcore/hurricane-illuminated-ravkla45460-p404694317/
https://www.arukereso.hu/billentyuzet-c3111/ravcore/hurricane-ravkla45155-p327011415/ -
Ringman
nagyúr
nem is tudtam, hogy már 30$-ért lehet alps kompatibilis taihao szettet venni [link]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Avicularia
veterán
Megjött a wooting one bill. [link]
Piros kapcsolóval rendeltem, a Premiumról lemaradtam, amiben piros és kék kapcsolók is vannak és cserélhetők ízlés szerint. Ebben a csomagban adtak hozzá 4 piros és 4 kék kapcsolót pluszban.
Elsőre elég jó, jobb mint a logitech g410 volt. A billek úgy érzem egyenlő magasságban kapcsolnak, ez a szoftverből állítható 1.5 és 3.6 mm között. A kapcsolók nyomáspontja is hasonlónak tűnik nekem, de ismétlem nincs sok tapasztalatom mechanikus billekkel, ez a második számomra.
Míg visszaküldtem a logitechet visszatértem egy SteelSeries Apex 350-hez, ezt használtam a logitech előtt, de borzalmas volt most visszaállni rá.
Lehet váltani digitális és analóg mód között szoftverből, de szerintem csak a digitális módot fogom használni.
A space abszolút egyenesen marad a, semmi beragadás nincs, ebben sokkal jobb mint a logitech volt, az kicsit ragadt. Backspace és a TAB is ilyen.
Ami kicsit zavaró most, hogy nincs csuklótámasz, azt megszoktam a logitech-en és kicsit furcsa, mert eddig azt felállított lábbal használtam, de így nagyon megtörik a csuklóm a wootingnál, ha felállítom ennél a lábakat.
Hirtelen ennyi lenne, ha valakinek lenne valami kérdése szívesen válaszolok rá. -
Ringman
nagyúr
válasz Avicularia #42517 üzenetére
köszi a leírást. várható is volt hogy jobb mint a logitech romer g kapcsolóval
csuklótámaszt vagy kínából lehet rendelni direkt TKL-hez (van egy csomó típus), vagy a Cooler Master MasterAccessory - Wristrest S SGA-KR01-KSRG1-t nézd meg.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
Domonkos
Ármester
Olyat amin vannak kulon programozhato billentyuk, szerintem semmikepp. Egyreszt a gyari szoftver sokkal benabb szokott lenni, mint az amugy is hasznalhato megoldasok, masreszt ergonomiailag sem olyan jo olyan helyen levo billentyuket nyomkodni amik kieso helyen vannak. Helyette ha jol bebindelsz mindent mondjuk egy win+h,j,k,l vagy ctrl+f1-12 stb. kombora sokkal jobban jarsz.
Magyart meg csak abban az esetben vegyel ha nem tudsz meglenni nelkule. A valasztek is sokkal szukebb miatta, raadasul jo felarral aruljak oket.
En ebben az olcso kategoriabol most biztosan valami magyarorszagon is kaphato kinai billentyut valasztanek.[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
nyunyu
félisten
válasz Avicularia #42519 üzenetére
Nálatok nem játszik a magánszemélyként rendelsz cégtől 22,5€-ig/magánszemélytől 45€-ig, akkor az ÁFA/VAT/MwSt mentes EU szabály?
(Kínaiak ezért szokták magánszemélyként feladni a csomagokat.)svédek bevezették mindenre ami unión kívülről érkezik az áfát első fillértől, plusz 75 sek (2300 huf) postai díjat
Itteni posta 3000HUFra húzott le azért a mutatványért, hogy május 10-én értesítenek az április 26 óta vámolás alatt lévő csomagról.
Majd a május 14-én emailban elküldött vámáru nyilatkozatot május 22-én nyugtázták, és május 28-án tolták tovább a vámra, ahol másfél óra alatt végeztek.
Így kaptam meg ma a motyót...De ha 10 perccel később jön a csomagkihordó, akkor már nem talált volna otthon, aztán kereshettem volna 2 múlva a sarki hivatalban a cuccot.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Avicularia
veterán
válasz nyunyu #42522 üzenetére
Március végéig volt 22 eurós határ, de szinte bármi átjött vámolás nélkül. Mivel itt nagyon drágák az apróságok, pld. telefontok, miegymás, sokszor 5x-10x áron megy a boltban mint Kínából. A svédek nagyon rákaptak a Kínából vásárlásra, naponta legalább 150.000 csomag érkezett a Stockholmi reptérre Kínából.
Ment a sírás, hogy a postának ingyen kell ezt a rengeteg csomagot kiszállítania, és egyébként is ez az egész áfacsalás. Ezért márciusban bevezették amit fentebb írtam, ha 1 dollárért rendelsz is valamit unión kívülről, akkor is +áfa, és 75 korona adminisztrációs díj.
Én is úgy tudtam hogy a 22 eurós határ EU-s törvény, de vagy nem az vagy a svédek találtak valami kiskaput rajta. Csak nehogy Magyarországon is rájöjjenek erre -
dqdb
nagyúr
válasz nyunyu #42522 üzenetére
Akkor neked még egész "gyorsan" dolgoztak, nekem az országba érkezéstől számítva 40 napig tartott a vámkezelés egy tegnap megkapott csomagra (és idén vámkezelés esetén még nem futottam 1 hónapnál gyorsabb Budapest-Budapest utat).
Avicularia: legutoljára olyan tervekről olvastam, hogy pár éven belül EU-s szinten szűnik majd meg ez a 22/45 eurós kedvezmény.
-
kemotox
addikt
Nah, közben használom pár napja a Varázserő 68-at, amiről faggattalak benneteket egy ideig. Ezúton is köszi a válaszokat. Fostam igazából, hogy már-már kicsit túl kompakt lesz, de semmi para, nagyon frankó, bejön eléggé. Sok szempontból még szerintem jobb is, mint a QFR-em volt (lul). Csak egy "picit" olcsóbb volt
Nagyon jó modding alapnak tűnik a cucc. Sok minden felmerült (Az általatok említett FW/NYÁK csere is pl, vagy alsó műanmyag rész átfestése + új keycapek, estébé), viszont van két konkrét dolog, amit kipróbálnék, és ez ügyben szeretnék kérdezni.Kezdem az egyszerűbbel: O-ringet keresek. Tudom, ebay, de nekem most kéne Ha valakinek lenne elfekvőben az légyszi írjon egy privátot és megbeszéljük. Köszi.
A másik. Szétkaptam a cuccot és láttam a NYÁK-on a LED-eknek frankón megvannak a helyek. Meg a hozzájuk tartozó áramkorlátozó ellenállatnak is. Csak ezeket beforrasztom és annyi, vagy van más dolgom is?
Előre is köszi srácok a válaszokat!
-
Domonkos
Ármester
válasz ribizly #42529 üzenetére
Bar nem en vagyok ennek az eldontoje, de ha valamit arulsz, vagy keresel, akkor annak HA-n a helye es nem a szakmai topikokban. Gondolom az off hsz eliminalasara lett meghozva ez a szabaly, mert valoban zavaro lenne, ha minden masodik hirdetes itt is kikotne.
Mas kerdes hogy mi van az olyan esetben ha amugy egy erdekes hsz melle van rakva egy ilyen.
BTW en ugy tudom, hogy az alairasodba berakhatsz hirdeteseket is.Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
ribizly
veterán
válasz Domonkos #42530 üzenetére
Értettem én, hogy nem cseszegetés miatt jött a komment.
Néha azért azt érzem itt a PH! - Hardverapró "szabályzat" sokszor csak azért jött létre, mert valaki unatkozott.A másik meg, hogy ez az o-ring szerintem pont egy olyan téma, ami kifejezetten idetartozik, mert ez már modding és igazából segítséget kért a kolléga, amire vagy kap választ vagy nem. Simán lehet, hogy a megfelelő érdeklődési körrel és felszereléssel rendelkező egyének nem is nézik a hardverapro-t és soha nem kap segítséget onnan... Na befejeztem.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Van olyan mechanikus bill. ami magyar kiosztású és még elviselhető az ára?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
dqdb
nagyúr
válasz qantum #42536 üzenetére
Bármelyik angol kiosztású Pro vagy Pro RGB a magyarító készlet megvásárlása után.
SGK-4090-KKCx1-UK: Masterkeys Pro, Cherry MX, UK ISO
SGK-6020-KKCx1-UK: Masterkeys Pro RGB, Cherry MX, UK ISO
SGA-KC01-KKCP1-HU: magyarító készlettAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
dqdb
nagyúr
[link]
Ha már a Wooting nve szóba került a napokban.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
mtibusz
tag
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban esetleg valakinek van már tapasztalata?
[link]Modecom MC-800M Volcano
Köszönöm.
https://youtu.be/44NQkFJaEuE
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok!
Vettem tegnap Hama 113755 uRage CyberBoard Premium magyar billentyűzetet. Egy apróságra nem jöttem még rá. Az (FN+1-9) megnyomásával lehet gombok megvilágítási színt változtatni, de ha újra indítom a gépet az "alapszín"-el indul. Lehet az egyszer beállított színt rögzíteni?
Segítene Valaki?Előer is kösz!
-
Mr.Csizmás
titán
vki linkelt 1x amazonos refurb numpadot fillérekért.
jelentem megjött, magicforce smart, és teljesen új, benyomott sarkos doboz volt
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Domonkos
Ármester
válasz mtibusz #42541 üzenetére
Nincs tapasztalatom, de ez a kepek alapjan egy ergonomiai katasztrofa. Laptopokba nem szokott ennyire az anatomiai adottsagokat figyelmen kivul hagyo billentyuzet kerulni, pedig ott meg a meretbeli korlatok valamennyire indokolta is tehetnek.
Ha csak nem az ellensegednek szeretned venni, akkor valassz inkabb egy olyan billentyuzetet aminek >2mm utja van, az egyes billentyuk kozepei gyorsan megtalalhatok tapintassal is (itt foleg azt ertem, hogy nem teljesen lapos a feluletuk) es az is ertelmes szempont lehet, hogy az f sor se legyen osszezsufolva.Ennek a billentyuzetnek nincs semmi olyan pontja ami vonzova tehetne. Ohh wait.. vilagit.
[ Szerkesztve ]
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Világítós [ISO Ducky PBT doubleshot] szett, csak sajnos szállítással együtt 10.300 Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz Zsiráfnyál #42546 üzenetére
Csodálkozom, hogy egy ilyen készlethez a Ducky a nevét adja. Nem az anyagvastagságra gondolok, azzal még talán éppen megütik a szintet, hanem a 4, R, A, D, B és hasonló billentyűkre, ahol a felirat tartalmazna zárt részt. Ilyet a leggagyibb kínai kupakokon követtek el régebben, és már ők is kezdenek túllépni ezen a megoldáson.
-
Ringman
nagyúr
válasz Skullwipe #42548 üzenetére
hát úgy hogy normális typeface-szel kapsz 30$ alatt doubleshot pbt-t - isoval! [link]
---
meg 30$-ért black-on-black dyesubot, vagy 33-ért sakktáblát (2 db-tól 30 alatt van az is)szerk:
az utolsónál a ctrl helyett ctr van[ Szerkesztve ]
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Én se tudom amúgy hova tenni a Ducky cap-eket. A weboldalukon a képeken nagyon soványnak néznek ki, meg a font is kicsit fura, de aztán meg mégis mindenhol azt írják, hogy tök jó érzés gépelni rajta (lehet, hogy csak a kiadott 60 ezret érzik benne, nemtom), nem találok különösebben fikázó review-t róla.
Ha lenne világítós billentyűzetem, lehet rendelnék rá egyet kíváncsiságból (Duckyt gondolom nem sűrűn szoktak kiállítani a boltokban, pláne vidéken)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Eladó 105 darab Gamakay Pegasus csendes, taktilis(tactile) kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs