Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    válasz Mans20 #2916 üzenetére

    Én ma vettem Trust 1450-et, és az első benyomásaim nagyon pozitívak. Majd írok róla, ha hosszabb ideje használom, de pár dolgot most is megemlíthetek:

    1. A kábele először túl rövidnek tűnt, aggódtam, hogy nem lesz elég, de pont elég, egy centivel sincs szükség hosszabbra (mondjuk rövidebbre sem).

    2. A 3 LED nincs rendesen elválasztva egymástól, azaz ha világít valamelyik, a többibe is átszűrődik némi fény.

    3. Halk. Már most, pár óra után gyorsabban és biztosabban tudok gépelni vele, mint az előző, háromszor ennyibe kerülő billentyűzetemen, amit fél év után sem tudtam megszokni. Gyors gépelésnél sem marad ki egyetlen betű sem - nem vagyok ehhez hozzászokva, csoda jó érzés! :)

    4. A gumírozott lábaival elég jól tapad az asztalhoz. Nem mondom, hogy nem lehet elmozdítani, ha megtolom, de magától sosem fog elmozdulni. És a gumírozott talpai tartósnak tűnnek, nem olyannak, amik idővel leesnének a ragasztásnál.

    5. Nagyon egyben van a billentyűzet. Nem recseg. Ha megfogom a két végénél és elkezdem csavargatni, olyan, mintha egy vastag acéllap lenne: meg sem moccan, nem hajlik meg a műanyag.

    6. A gombok feliratai nagyon jól olvashatóak, világosabbak az átlagnál, fehérebb színűek. A régi billentyűzetem gombfeliratai kevésbé látszódnak, valahogy szürkébb színűek, kevésbé kontrasztosak. Alaposan megnézve a feliratok körül egy vékony fekete sávot is látni, ai feketébb fekete, mint a gombok sötétszürkéje.

    7. Nagyon tartottam a laptoposhoz hasonló nagyon alacsony gomboktól, de teljesen jónak tűnik, remekül lehet gépelni rajta.

    8. A multimédiás gombjai is jól használhatóak, jobbak az átlagnál, pl a Genius KB21E-nél sokkal jobbak. Rövid úton járnak, azaz ha lenyomom pl a Némítás gombot, rögtön csönd lesz, és nem kell várni egy tizedmásodpercet, amíg a gomb lenyomódik teljesen, azaz nem puha, hanem ahogy valaki írta itt róla, 0-1 állású (és az összes többi gombja is ilyen).

    9. A billentyűzet alsó élén van egy pici kis sérülés. Valami fémhez hozzáüthették a gyárban, de fél mm sincs, és szerencsére egyáltalán nem feltűnő.

    10. Apró meglepetés, hogy az USB csatlakozójának a fém részét egy műanyag védőburok fedte.

    Szóval, így pár óra után csak ajánlani tudom.

    [ Szerkesztve ]

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák