Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 7

    addikt

    válasz datadata #13010 üzenetére

    K65-öt nem tudom, honnan lehet beszerezni. Azt tudom, hogy itthon árulnak K-s Corsaireket ilyen-olyan webshopokban (PCX, BlueChip, iPon kínálatában érdemes lehet bogarászni), de K65-öt nem láttam sehol. Ha Bécs nem probléma, akkor én megpróbálnék az osztrák vagy német Amazonon nézni egy megfelelő Corsairt. :K

    (#13008) VAgica: Itt láthatod a Tesoro termékeit. Van alu billentyűzetük két színben is, az viszont már nem olyan biztos, hogy itthon is elérhetőek. Ha akarsz egy olyat, lehet, hogy külföldről kellene rendelned, de hidd el nekem, nem éri meg a felárat. A fém ráadásul rossz kezelés vagy karcolások esetén hamarabb elhasználódik, mint a műanyag; elszíneződik, rozsdásodik, egyéb csúnyaságok jelennek meg, cserébe marha drága.

    (#13009) Szöcsbi:
    - ékezeteket ugyanúgy írhatsz vele, mint bármelyik másik billentyűzettel -- a kiosztást az operációs rendszeren elvégzett beállítások határozzák meg, és az független a billentyűk feliratozásától
    - nem tudom, hogy kapható-e itthon ISO elrendezéssel (ISO jelentéséhez ld. oldalsáv)
    - biztos vagy benne, hogy meg tudsz barátkozni a Cherry MX Blue kapcsolók hangjával? Igencsak hangosak, itt hallgathatod meg őket.

    (#13011) Razer6666: Bírja a gyűrődést, csak ne üss rá erősen, ne önts rá semmit, és igyekezz nem a gép közelében kajálni. :P

    (#13012) anasis: Roccat Isku FX-et felejtsd el, parasztvakítás az egész, gyatra az anyaghasználat (ez rengeteg "gamer" terméknél így van), és drágább még egy mechanikus billentyűzetnél is.
    1000 Hz szintén parasztvakítás, csak emberfeletti képességek birtokában vagy kognitív torzítás hatására fedezhetsz fel bármilyen érdemi különbséget egy "normál" pollinggal bíró billentyűzettel szemben.

    (#13017) vkristof: Legolcsóbb, totál fapados kategóriában használható a már korábban is említett Genius KB-G235, vagy a világítós verziója, a KB-G255. Nézz rájuk.

    (#13019) birno: Hibás termékek minden szériában lehetnek. Valószínűleg a kapcsolóval vagy a forrasztással lesz a gond, garanciáztasd. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák