Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz birno #11525 üzenetére

    Az EMS-el ez a nagy baj. Papíron kijönnek többször is a csomaggal, de a csomag nem a postán hanem a csomagküldő bázison áll, ott nincs lehetőség átvenni (nekem ezt mondták legalábbis). A postás kézbesítést jobban szeretem mert az 10 percre van és az értesítés másnapján be is szoktam menni érte.
    A 'papíron kijönnek' alatt azt értem, hogy a múltkor vártam Németországból csomagot, állítólag vagy 3-4x is próbálták kézbesíteni. A posta ügyfélszolgálata azt mondta minden OK, a rendszerük szerint futárnál van a csomag, aznap megkapom. Később visszahívott a csaj (megjegyzem nagyon rendes volt, hogy tényleg utánanézett) azzal, hogy bocs de valójában úgy tűnik, mégsincs a futárnál de másnapra beviszik a postára és ott átvehetem.
    A postán a csomagokkal foglalkozó srác mondta, hogy az többszöri sikertelen kézbesítési kísérlet után a postára adják be az EMS-es csomagokat, szóval elméletileg az ember csak megkapja pár hét késéssel a sima, postai úton.

    Én a futárszolgálatokat nem szeretem mert ha haza kérem akkor pont melóban leszek amikor keresnek (a fedex stb. legalább fel szokott hívni, ha a tel. szám fel van tüntetve a címzettnél). Ha meg melóba kérem akkor pont olyankor szállítják ki amikor más helyszínen dolgozom vagy valamiért pont nem vagyok az irodában. Olyan még nem volt, hogy szóltak volna előre, hogy holnap x-y óra közt jönnek és legyek az adott címen, pedig ez sok felesleges mászkálástól mentené meg őket... jó lenne, ha az ember pontosabbat is tudna mint 8-18 órás intervallum random bármelyik napon a következő 2 hétben...

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák