Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak arra -magam nevében írom- akartam utalni, hogy a magyar vásárló nem csak hülye, de paraszt rosszindulatú is. Hiába van számlád, a kiindulási alap az, hogy szar a kocsi és hazucc. Itt egyikőtök sem tud úgy elmenni autót venni h nem azzal kezdi a kalkulációt, h alkudni fog - legalább is emlékeim arról szólnak, hogy a kérdések sokasága hangzik el akár a vakon alkuval kapcsolatban is. Tehát ha van papírod akkor nájsz mint eladó, de ha vevő leszel akkor meg nem akaródzik meg megfizetni azt ami még öregen is jó állapotban van Lehet én érzek csak itt valami fura kettősséget.
Még le is írtam a történetemet Teddyevel erről (meg szerintem Domival is): hiába akartam a kezébe adni a kulcsot hogy menjenek vele, és vigyék átvizsgálni ahol akarják, még próbakörre sem volt hajlandó, csak szajkózta a típus hibáit és a szemembe mondta hogy bármit mondhatok, "nem elvárható" az eladótól az őszinteség. (Ott álltunk a szerelőm előtt, még a ráfordításokat is megnézhette volna az ottani számítógépben, km állássokkal együtt - nem érdekelte)Amíg mindenki az évszázad zsidóságát keresi egy -egy használt autó vásárlás kapcsán, addig gyk semmit nem ér a sok papír. Max nem 40%-ot akar alkudni csak 20%-t az arcátlanja.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest