- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz TayRol #120990 üzenetére
Fel kell hívni néhány ford bontót. Attól érdemes motort venni, aki ad beépítési garanciát, szerintem pár 100k-ból megúszható a történet, lehet 150-200-ból benne van egy bontott moci. Arra mindenképp figyeljetek, hogy típusazonos motor legyen, különben nagy roller lesz a papírozás
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz j.bravo #121073 üzenetére
Nekem is csak egy része volt otthon, meg egy részét automatából vettem ki.
Te tudod, amikor 200+ km-re mentem autót nézni akkor én biza vittem a kp. részét (+ tudtam hogy automatából ki tudom venni a többit) mert nem akartam autózni. A sors fintora, hogy amikor megtaláltam az autót ami kellett, akkor véletlenül otthon hagytam a cash-t Hál istennek csak tizen pár km-re voltam hazulról
-
nagyúr
válasz b.daniel #121143 üzenetére
Szia!
Km hajhaszast felejtsd el, ne az alapjan zarj ki peldanyokat Lehet, hogy egy 200k-t futott auto sokkal jobban egybe lesz mint egy 65.000-es peldany. Az ujabb, 2005-tol gyartott suzuki swiftre nezz ra, kb. ez az arkategoria, az 1.3 benzines megbizhato tars, nem eszik sokat, nem megy rosszul abban a bodeban. A valtojara kell figyelni, az a gyengepontja a konstrukcionak.
udv
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TayRol #121179 üzenetére
Ha bejön a civic, akkor nézzetek körül ugyan ebben a generációban sedan fronton. 7-800 között lehet belőle normálisat találni, persze ennyiért csak facelift előtti van, mint az enyém. A sedanok nem olyan népszerűek a tunerek között, olcsóbban hozzá lehet jutni Az 1.4 is jól használható, városba, főútra untig elég, autópályán már hangos 130-150 körül. Batár nagy csomija van, hátsó sorban sok hely van, 1/3-2/3 arányban dönthetőek az ülések, klíma egész jó bennük.
Futóművet, váltót kell tüzetesen átnézni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sixkiller6 #121276 üzenetére
Cegesnek jo a tsi, akkor nem neked kell fizetni a szervizkoltseget
Viccet felre teve, szerintem uj autokent nem sok baj lesz vele. Olajcsere legyen 10.000-kent, hidegen ne rugjad aztan csokolom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kalmanchris #121283 üzenetére
Lanc nyulas nem csak a korai tsi-k problemaja volt?
slett27: kepek szarok, napfenyben, normalis geppel csinalj kepeket, en elofizetnek Hd-ra is, 500ft kb.
leiras is jo nagyjabol, bar en melloznem az olyan kliseket mint a "holgy tulaj" meg "megkimelt", " kisebbre valtas miatt", ez kb. nem erdekel senkit
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz roberto211 #121375 üzenetére
Minden nezopont kerdese Egy bomos is lehet racionalis dontes egy ferrarival szemben
-
nagyúr
válasz parandroid #122050 üzenetére
Csak kalost ne futomuve mint egy hajoe, motorjai nem mennek, de zabalnak mint allat (1.4-es 8-10L-t beker), beltere se tul nagy. Haver muszerfala mint a karacsonyfa, kezifeklampa, abs lampa vilagit konstans
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz parandroid #122087 üzenetére
1.4 86 le sedan chevi kalos. Zabal mint allat. Klima rottyos, nagyon gyenge. 8 eves auton a lampak opalosra mattultak. Nekem nagyon nem jott be
-
-
nagyúr
válasz #65537792 #122762 üzenetére
Attol fugg mit, mennyiert, mire. Pl. egy g astrat nem biztos hogy megeri behozni, megveszed 500-ert, kiutazol, behozod, honositod, 800-ba megall, kozben 600k korul mar itthon is kapsz belole normalisat. Egy 7gen accordnal mar mas a szitu, mondjuk 2M-ert veszel itthon, vagy 2M-be behozol (minden kts-el egyutt) egyet, lehet jobban jarsz mert esetleg jobb allapotban lesz a kulfoldi. Vagy 50k-ert veszel egy regi swiftet, behozod, elbontod nyersz rajta tisztan 100k koruli osszeget. Azert mondom, attol fugg mit es mire hozol be...
Olaszoktol jo autot hozni, ott jo esellyel nem lesz sok rozsda a gepeken, ellenben az osztrakokkal, amik botranyosan korrodaltak sok esetben.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TheProb #122869 üzenetére
Az enyemet is megtoltak hatulrol, el is mondta a tulaj. Lokosok, mociteto, hatso lampak, emblemak voltak is cserelve, mind markaszervizben, szamlaval igazolva. Raneztel az autora es nem latszott, szoval hiaba volt "karambolos" en siman bevallaltam, mert szakszeruen lett javitva es komoly dolgok nem serultek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz TheProb #122923 üzenetére
Eredetvizsga megbeszeles kerdese. Ha ugyan az az alvazszam meg a motorszam mint a forgalmin, folos maceralni vele az eladot, megprobalhatod lealkudni a vetelarbol, de nem jellemzo hogy hajlanak ra. En sem emgedtem volna el a suzikim arabol es termeszetesnek vettem a honda vasarlasakor, hogy nekem mint vevo kell fizetnem. Kotelezo attol a naptol kezdve kell ami az adasvetelin all. Tehat ha te megveszed hetfon, akkor aznap erdemes beballagni es megkotni, ugyanis ha nem teszed meg, akkor ketyeg az allami kozelezo, ami 400(?)Ft/nap. Olyan ugyanis nincs, hogy nincs egy auton kotelezo biztositas. Ha mondjuk penteken veszel autot es aznap nem mesz el biztit kotni, aklor hetfon amire megkotod mar 4*400Ft-ot ki kell fizetned pluszban au eves koltsegen felul.
Az okmanyirodaban csak akkor irhatod nevre az autot, ha mar befizetted a kozelezot.
Tehat a sorrend. Megveszed az autot. Adasveteli kitolt, utana go eredetvizsgara, aztan bizti kotes es befizetes, utana okmanyiroda.
Altalaban kp-t kernek, nem jellemzo az utalas.
Biztit alkusznal tudsz kotni vagy szerintem neppernek is van ra embere.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nice, jó tudni
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #122953 üzenetére
2 eve amikor autot neztem akkor csak maganszemelyekhez mentem el, legalabb akkora kamusokkal hozott ossze a sors mintha nepperhez mentem volna. Szvsz mindegy hova mesz, semmi sem garancia az igazsagra es a jo vetelre. Egyebkent vegul a fovarosi autopiacon leltem ra szivem valasztottjara.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz killer1203 #123078 üzenetére
En a passatra tennem a voksom ezek kozul
-
nagyúr
válasz szabonagyur #123102 üzenetére
Jo auto a city, de nem egy szepseg Muszakilag jo darab, ha tetszik vedd meg nyugodtan. Nem kifejezetten a tolvajok kedvence.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...