- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
E-Max
tag
válasz fekeandras #27347 üzenetére
De fix 200 lóerő messzi van a 300-400-tól, vagy 500-600-tól, amit az a golf tudott amelyik m5 ellen ment.
Ezt a leont ismerem, videó alapján láttam melyik az, láttam már jópárszor, igaz, személyes tapasztalatom nincs vele, meg úgy sok dízel tuningolt verdával se, elhiszem, hogy többet láttál, meg dízelekhez jobban értesz, mert ahhoz én nem konyítok sokat, de egy 4 hengeres blokk úgy megcsinálva, hogy egy könnyű kasznis m5-öt ott hagyjon, és olyan fekete csíkot húzzon maga mögött, hogy nem is látni az autót, azt 100%-ba lemerem fogadni, hogy minden gond, csere, stb nélkül nem megy el még 5-10.000km-t se, az biztos.aesir: Bocs, ha megbántottalak, de máig nem kaptam választ a kérdésemre.
SpeedR: 5.2 az M3 újkorában volt, sok-sok év alatt biztos vagyok benne, hogy sokat gyengült, most olyan 6 körül lehet egy átlagos példány, persze tuningolva más a helyzet... Még az E60 M5-öt is megszorongatja: [link]
[ Szerkesztve ]
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lightyear - befektetési app
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest