Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bati0501

    őstag

    Sziasztok!
    5113 sz után visszatértem. :DDD :)) Nem gondoltam,h erre fogok segítséget kérni,de így alakult.Pár napja egyik pillanatról a másikra játék közben elment a kép és csak újraindítás után jött vissza,de akkor is így kb:[link] Nem teljesen ilyen,de hasonlít.Ez vram hiba?
    A procim meg egy athlon4200+ a lapn pedig egy abit.Na gondolom ezt nincs sok értelme fejleszteni.De kíváncsiságból milyen kártyát ajánlanátok bele?

    Gondolom érdemesebb/értelmesebb lenne új lap-proci-vga kombót venni.
    Sejtem,h mit fogtok ajánlani,de megkérdezném,h mit vennétek a lehető legkevesebb pénzből?Tápot szoktátok mondani,h érdemes lecserélni,az enyém olyan 5 éves lehet-mint az egész gép,semmi se volt azóta cserélve benne,ez az első,h elromlott benne vmi.Am a táp egy 450W-os Chieftec.
    A felbontás,amn a gépet használom mondhatni nem nagy:800x600.(monitorom egyben tv is,ez is kb 5 éves)
    De azért jó lenne,ha egy normális monitort-akár majd egyszer egy full hd-sat-rákötnék a gépre,akkor nem akadna be teljesen.
    Ram nem kell,van itthon 8giga.

    Tudom,h összeg nélkül nem lehet semmit se mondani,gondolom olyan 50-70e-be kerülne a dolog.Felhasználás szokásos:net,játék...Jó lenne,ha az új játékok is elmennének rajta rendesen,bár ebben mondhatni nem vagyok túl finnyás,mivel BF3-ban is eljutottam huszonvalahanyadik szintig a 8600gt vga-mal,szóval már edzett vagyok... :DDD :DD

    Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák