Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crias

    senior tag

    válasz #98593280 #21111 üzenetére

    Nah ez a magyarázat áll a legközelebb a valósághoz:
    Mivel az IGP a rendszermemóriát használja, ha single channelben megy a RAM, a Trinity/Llano memória-sávszélessége lefeleződik, így is kevés neki a DDR3 ram. (egy dVGA pedig dedikálttal rendelkezik, ezért ott nem is számít a dual channel)
    Jah és nyilván dualgraphics-nál is számít a 2 modul, mert ott is használva van az IGP.

    Én már akkor is nézegettem hogy jó úton jár az amd, de főleg a Trinity-nél jött ki a lépés mert közel van az i3-hoz nincs elszállva árban, és tényleg nekem az tetszik a legjobban benne hogy ha felhúzom az AA-t vagy akármit akkor nem fossa össze a bokáját lesz játszhatatlan a játék hanem kulturáltan lehet tovább játszani 2-3fps csökkenésért cserébe, a jól optimalizált játékokkal meg akár FHD-ben is élvezhetően lehet játszani.

    A Kaveri fog szerintem igazán nagyot dobbantani a GCN-es IGP miatt, ott már ha az igp mellé raksz egy 7770/8770-et azzal már bőven el lehet játszani FHD-n is. És viszonylag olcsón.
    Sőt ha minden igaz akkor itt már meg lesz az is oldva hogy ha csak netezek akkor csak az igp megy ha játszok akkor bekapcsola a dvga is! Bár ezt már 2 éve hallgatjuk :O

    [ Szerkesztve ]

    Crias

Új hozzászólás Aktív témák