Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    válasz dogpatch06 #149497 üzenetére

    Szia,

    Van egy igen magas, 470 ezres kereted, azért ebbe már sok mindennek bele kellene férnie.
    Ha fél millát költenék a gépre én már nem szeretnék egy ilyen mai szemmel nézve régies házat bámulni, mondjuk elrendezésében már jó a hagyományosabb 5.25-ös hellyel rendelkező házak közt, csak a festetlen vázszerkezet szúrja a szemet.
    A tápról is jó lenne tudni hány éves. Kb 2010-2012 környékére tenném a konfigot, azért 7 éves tápot már illene cserélni. Meg ez sem egy modern darab, az újak már DC-DC elven működnek, magas, 80-95%-os a hatásfokuk, lehetnek modulárisak, kevesebb molex, több sata, rendes fekete kábelek, harisnyázva, 4 és 8 pin cpu tápcsatik, 6 és 8 pin pci-e csatik. Ráadásul ez is festetlen fém színű, ekkora keretnél nem kellene megtartani.
    Ez a gép így egy komplett egész, mehetne egyben az asszonynak vagy eladhatnád egybe.
    Azért azok a monitorok annyira nem sz*rok, 22" fullHD ips gyárilag 60Hz de megy 75-ön is, mi a gond velük? Mit akarsz helyette? egyel nagyobb felbontásút? Mondjuk 27-es 2560x1440-est? Vagy 144Hz-es fullHd-t? MErt ezt tudni kéne ahhoz, hogy lehessen mondjuk vga-t ajánlani. Játszani úgyis csak az egyik monitoron fogsz. Feltétlenül 2 egyformát akarsz? Lehetne egy nagyobb méretű és felbontású 75Hz-es meg egy kisebb méretű és felbontású nagy képfrissítésű játszani. Eleve biztosan akarod mindkettőt cserélni?
    Szóval röviden amiket nem akartál cserélni azokat sem ártana mert lenne egy frankenstein régi-új géped fél millióból, illetve az új monitorok felbontását és frekvenciáját meg kellene határozni az ajánláshoz.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák