Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szurmó-Murmó

    újonc

    Sziasztok,

    Szükségem van egy erős gépre, ami viszonylag könnyen szállítható akár gyalog is. Egy mini-ITX alapú munkaállomásra tessék gondolni, videó illetve hangszerkesztésre, és persze játékra is.

    Háttértárakon kívül (2db SSD) minden kéne, tehát CPU, alaplap, RAM, ház, tápegység, videkártya is.

    Egy Ryzen 5 2600-on alapuló masinát álmodtam meg, ami egy MSI B450I Gaming Plus AC deszkán kegyegne. Hozzá csapnánk 16GB RAM-ot (3000-3200 CL16), és iPonos árakkal ez egyelőre 130e, a keretem pedig max. 300, de jobb lenne alatta, 280 körül.

    Igazából a dilemmámat az okozza, hogy nem tudom, milyen házban legyen ez az egész, illetve milyen táp fér bele. Olyan ház lenne ideális, ami amellett, hogy nagyon kompakt, alapból rendelkezik megfelelő hűtéssel (ezalatt azt értem, hogy nem nekem kell pluszban ventiket venni és beszerelni hozzá) és elfér benne a már említett 2db SSD. Videokártya kapcsán egy 1660Ti-re gondoltam, mivel annak kisebb a fogyasztása mint a többi hasonló kártyának (580/590), de nyitott vagyok más ötletekre is. FHD/60 nekem bőven elég játékok terén, szóval sem OC, sem más extra igényem nincsen.

Új hozzászólás Aktív témák