- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Sony Xperia XZ3 - egy lencséből főzelék?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Egy hosszabb utánajárás eredményét osztom most meg veletek Android TV Box témában, hátha másnak is segít.
A következő paraméterekkel kerestem gépet:
1. Netflix HD/4K támogatás
2. Youtube HD/4K támogatás
3. HBO HD/4K támogatás
4. USB 3.0 csatlakozás
5. Külső tárhelyként tudjon kezelni SSD-t is az USB-n keresztül, legalább 256GB méretben.
6. Gigabit LAN
7. 5Ghz AC Wifi (ha nincs Gigabit LAN)
8. Tudjon torrent klienst kezelni (utorrent, Ttorrent, Bittorent, Magnet, stb.)
9. HDMI csatlakozó
10. Nem 200.000 FtElég sok gépet végignéztem, többórányi Youtube videóval a hátam mögött egyetlen olyan eszközre szűkült a kínálat, ami minden fenti paraméternek megfelelt: nVidia Shield TV
Ami az eszköz egyetlen eddig tapasztalt hátránya, hogy a versenytársakhoz képest drága, több mint 80.000 Ft volt. Ez már az a kiszerelés, amihez jár controller, bár ennek a gyakorlati haszna számomra elenyésző, mivel egér+billentyűzet kombinációval szeretek csak játszani, remote control gyanánt meg ott van a dedikált távirányító és az egyébként meglehetősen jól működő mobil app, amivel gépelni is lehet távolról.
A versenytársak, akik végül elbuktak:
Beelink GT1 MINI TV Box
Xiaomi Mi Box S
Zidoo H6 ProAmik ezekből hiányoztak:
- USB 3.0
- rendes Netflix felbontás támogatás (nemhogy a 4k, a HD sem garantált).
- Gigabit LAN
- 5GHz AC WifiA Mi Box S majdnem megfelelt pl. de ott a gyors torrent letöltéshez szükséges USB 3.0 csatlakozón spóroltak sajnos... Emellett a másik égető probléma az ellentmondásos információk voltak, hogy támogatott eszköze-e az adott darab Netflix/Youtube/Amazon Prime/HBO Go/Horizon Go fronton. Biztos vagyok benne, hogy több türelemmel és hosszasabb utánajárással lehet egyik-másik hivatalos certificate nélküli gépre is pl. Netflix HD-t varázsolni, de én úgy ítéltem meg a tesztek és videók alapján, hogy ha valaki problémamentesen szeretné ezeket elérni, akkor megéri a dupla árat a Shield.
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
Új hozzászólás Aktív témák
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Háztartási gépek
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest