- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Szerintem nem döntött rosszul GoodSpeed, főleg, hogy egyelőre nem akar tunningolni. Egy 6600K 70e Ft és 12e Ft különbség nem kicsi. Viszont az alaplap Z170 lesz így később lehet K-s procira váltani, ha úgy alakul. A memóriatuningot én személy szerint mindig egy kicsit parasztvakitásnak tartottam, mig a proci tuningot éreztem a mindennapi használat során, a memóriát sohasem. Benchmarkban jól mutatott, de aztán úgy tapasztaltam, hogy inkább a CL-el lehet egy kis előny nyerni. A mostani 1600-as DDR3-am is menne 1833-on is, de én semmi különbséget nem tapasztaltam.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Eladó, DDR3 és DDR4 SO-Dimm és NVME ssd-k
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest