Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz _seth_ #5799 üzenetére

    Mi köze van a gyorshajtásnak az indexhez?
    Konkrétan semmi. Különböző típusú emberek vannak, van aki betartja a szabályokat, van aki nem. Olyan kevés van aki differenciál.
    Azok kevésbé szoktak zavarni, akik indexelve, normális távolságot hagyva, másokat nem veszélyeztetve sietnek valahová, csak úgy veszem észre a sietősök nagyobbik része nem így tesz. Erre gondoltam.

    Ugyanakkor hány papuka van aki a kormányra rakja az állát annyira nézne ki de már nem lát igazán és az indexet még véletlenül sem ismeri vagy úgy megy egyenesen is, hogy közben indexel én meg próbálom eleinte megérteni, hogy ja itt fog kanyarodni vagyis nem továbbment akkor itt fog leparkolni de semmi... az egyet jobbra egyet balra indexelek is tetszik :) Vagy a két sávos úton külsőbe előttem indexel, hogy bejönne a sávomba én pedig udvariasan állva maradok amikor indul a sor, hogy beférjen és fogja magát indexelve megy tovább egyenesen még csak véletlenül sem váltva sávot persze ekkor mögöttem annyi féle duda hallható ahány autót feltartok ezzel...
    A rutintalan, bamba, közúti közlekedésre alkalmatlan sofőrök és a szándékosan állandóan szabálytalanul közlekedők között én azért tennék némi különbséget. Persze egyik sem jó, és egyik sem az utakra való.

Új hozzászólás Aktív témák