Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dh66e

    veterán

    válasz Szoszo94 #48707 üzenetére

    A válság idején nagyon szerettem autózni még a Pesten is...azóta dübörög a nem tudom micsoda és boldog boldogtalan kocsiba ül.Pesten ki lehet tenni a betelt táblát,de voltam Szegeden tavaly hát ott sem egyszerű a helyzet és gondolom más megyeszékhelyeken is hasonló lehet, annyi autó van a külvárosokban este 6 után nem lehet sokszor parkolni a lakótelepeken.
    Valamelyik nap egy barátom mutatott egy képet 1977-ből, panel ház parkoló 25db autó volt a 200 parkolóhelyen este.Most meg az is kevés annyira hogy a köztereseknek biztos bevételük van minden nap.
    Persze idióták,fáradtak voltak akkor is meg most is, na de a létszám az egyenesen arányosan is nőtt.Jogosítványt meg mindenki kaphat még az írástudatlan is,ha meg elveszik tőle ma ugyanúgy visszaül egy kocsiba és megcsinálja a bajt.Anno a rendőr az ilyet a fogdáig ütötte,ma meg.... börtönviszonyokra perelnek gyilkosok és meg is nyerik a pereket. :O :O Na meg persze ilyen távlatban visszanézve az autók teljesítménye is közel azonos volt rajoskodni csak Ladával lehetett jóformán.
    Több tíz vagy akár százezren ingáznak Ausztriába,No-ba az átmenő külföldiek forgalmát nem is említem.
    Nem tudsz mit tenni csak figyelni és figyelni és megúszni minden nap baj nélkül.
    Persze a "természet" szelektál tegnapelőtt is nem tudom hányan maradtak ott vasúti átjáróban meg frontáis ütközésben meg amit el lehet képzelni.

Új hozzászólás Aktív témák