Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotho

    őstag

    válasz #03969024 #41579 üzenetére

    Nyilván egy általad pontosan ismert és sérelmezett helyzet van most a szemed előtt, amit én nem látok , sokan akik rutinosan dinamikusan a lehetőségeket kihasználva közlekednek csak saját maguk érdekeit tartják fontosnak mindenki aki lassabb és a belsőben van , "hülye tötyögős vezetésre alkalmatlan." Ha mindenki kimenne a külsőbe akikről azt gondoljuk adott szituációban hogy lassabb mint én miért nem megy ki akkor a külsőben dugó alakulna ki.

    Ha van lehetőségem én a belsőben ragadtat kikerülöm óvatosan jobbról, de ált én is a külsőben megyek mert a szembeforgalom közelsége miatt a belső sáv sokkal veszélyesebb. Egy rutinos vezetőt nem bosszanthat fel valaki aki a belsőben nem a megengedett maxxal megy. Vagy sokkal gyorsabban ügye lásd ferihegy 1- Vecsés. Szóval én még mindig nem találom ezt veszélyesnek. Igazából ami engem személy szerint a legjobban zavar az az ha a mögöttem lévő túl közel jön hozzám. Nem véletlen hogy ha ráfutásos baleset van gyakran 4-5 kocsi is egymásba megy(Bp főutak).

    Vannak bizonyos szituációk és szabályok amiket egyszerűen el kell fogadni. Saját magunkkal szúrunk ki ha fel tudnak idegesíteni. Azért mert mások sietnek mögöttem és nyomulnak , nem vagyok felhatalmazva (és nem lehetek kényszerítve) a követési távolság be nem tartására ezzel a gondatlan veszélyeztetés bűncselekményét elkövetve.

    Bocs hosszú lett
    :DDD

Új hozzászólás Aktív témák