Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    Úgy látszik a batár széles Lövőház utca és a nem épp ifa méretű vitara is gondot okoz egyeseknek.
    A csúnya beszédért elnézést, de kicsit megjelent szemeim előtt a lezúzott oldala a kocsinak. És milyen érdekes, minden ilyen alkalommal azt mondom a gyereknek, akkor szállsz ki, ha szóltam.
    Balról kb 1:20-nál jött mamóka a splashel, és a tükröt elcsapta, meg a kifordított első keréken fennakadt az ő kereke. És utána még néz rám, miért gondolom, hogy el akar menni, ő leparkol a parkolóházba, mert úgyis ide jött. és nyugodjak meg.

    Szerencsére elsőre nulla sérülés van az autón, de a futómű állításra előjegyeztettem, meg a kék-sárga biztos ami biztos ki van töltve, hátha kiderül a tükörnél vagy a keréknél valami. De nem kicsit kapott szegény kerék.
    https://www.dropbox.com/s/haicslddnfj9eej/03330016.AVI?dl=0
    Le kell tölteni, nem tudja a dropbox lejátszani :(

    Asszony úgy ledöbbent, azt hitte a miénk a dísztárcsa :) Hozta vissza

    A nő valami muksóval jött vissza kitölteni a kéksárgát, mert igaz, látható sérülés nincs, de a futóművet megnéezetem azért. Azt mondja a faszi: igen, a hölgy a hibás, de azért legközelebb ne fél méterre álljak meg az úttól.
    Mondom ember, járó motorral, vészvillogóval álltam 1 percig, amíg kiszáll az utas, és nem leparkoltam. Nyilván, parkolás tök más, de egy álló, villogó autónak nekimenni egy 20 méter széles úton...

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák