Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    válasz dragonfx #15334 üzenetére

    Lassan hetek óta ugyanaz a hideg légtömeg van hazánkban, és Európa jó részén. A szél nem fúj, szó szerint áll a levegő, tehát nem cserélődik. A sok szennyezőanyag felgyülemlik az egész ország területén. Amíg nem jön valami front (valószínűleg kedden-szerdán jön egy melegfront csapadékkal) nem fog javulni a helyzet.
    Viszont az autósoknak meg kell tanulniuk takarékoskodni. Azért nézz körbe egyszer, hogy a városban az autók hány százalékába ül csak egy ember? Nem azt mondom, hogy vigyenek el idegeneket, de sokszor valaki még a szomszédját se vinné el...
    Az autósok, a tömegközlekedők állandóan panaszkodnak, hogy milyen szar minden. Azt nem veszik észre, hogy mégis normálisan el lehet jutni a főbb helyekre Bp-n. Én vidékről járok be egyetemre, és a 35 kilóméteres út tömegközlekedéssel nekem másfél óra. Nem panaszkodom, mert ezt választottam, és emellett akármikor megbízhatóan el tudok jutni a célállomásig.
    Mindenkinek meg kell hozni az áldozatot, egyeseknek fájna, hogyha felülne egy buszra, villamosra stb...

    Kicsit off, de azért leírom. Van mikor az egyetemről 10-11 körül megyek haza, és minden teli van, villamos metro stb... Kicsit sok a ráérő ember. Normális esetben nem iskolában/munkahelyen kellene lennie az embereknek? Ilyenkor nem csak időseket meg egyetemistákat látok utazni. Ugyanazokat az embereket akik a reggeli fél8-as csúcsban mennek.

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák