Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz ABE #10137 üzenetére

    Tudod ez tiszta sor, de azt sem érdemes elfelejteni, hogy autópályán is megvan a limit! Ha ott 130-al megyek a belsőben ugyan nem tartok jobbra (amennyiben pont nem előzök) de ott sem jöhet mögöttem elvileg senki sem gyorsabban és ez nem is lesz akadályoztatás, na ebbe nem akartam így ennyire belemenni ezér írtam csak egyszerűen főútra mivel a kettő ugyanaz csak más a sebességhatár és pályán nem ártana jobbra tartani. DE ott sem lesz szabályos aki megengedettnél többel jön és az sem szidhat engem mert ő száguldozna és autópályán sem lehet a kresz szerint senkit sem feltartani ha 130-al jövök ugyanis nem jöhet gyorsabban, az, hogy gyorsabban jönnek az tény, mindenki tudja, az is tény, hogy jobbra kell tartani, na ezt már nem tudja mindenki.

    Azt a mondatot ha így írom:

    "ha megyek 130-cal autópályán és jön mögöttem valaki 150-el akkor én vagyok a bűnös mert feltartom?" Ha így írom ugyanazt jelenti... ott sem számít akadályozásnak mivel nincs kit akadályozni... érdekes amikor itt sokan a kreszre mutogatnak, hogy na kérem hát ott van benne: AKADÁLYOZ... igen ám de pár sorral felette meg ott van,h ogy MAX SEBESSÉG, na most az meg milyen dolog, hogy az egyik be nem tartásával a másikra meg mutogat valaki? :)

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák