Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • julius666

    addikt

    válasz dani0113 #66483 üzenetére

    Felőlem bármikor. De pontos időzítéssel kapcsolatban azokat kérdezd akik ki-be ugráltak és egész szép összegeket kerestek rajta saját bevallásuk alapján ;] , az én üveggömböm elég homályos sajna, én az alját se csíptem el pontosan, sőt, a vásárlásaim átlaga 10k fölé jön ki kicsivel. :B

    Nekem alapból baromi magas a forint kitettségem (magyar ingatlan, lakáshitel nagy részét lefedő forint állampapír), ezen felül jó szívvel már nem tartok forintot/magyar gazdasághoz köthető dolgokat. 380+os EURHUF árfolyam mellett, meg a régiót sújtó vérzivatar közepette más volt a beszakadt OTP-t venni + tartani, mint most. Azóta azért nem kevés víz folyt le a Dunán, a magyar gazdaság kilátásai minden szempontból elég gyatrák, nekem pedig az az érzésem, hogy a választások utáni hetek-hónapok (győztestől teljesen függetlenül!) nem arról fognak szólni, hogy csupa jó hír jön majd. Én a magam részéről szintén kiugrottam nagyrészt itt 13k-s árfolyam felett, némi aprót bent hagyva, hogy ne fájjon túlságosan, ha tovább megy.

    Akinek egyébként nincs komolyabb forint kitettsége és nem vállalta túl az OTP poziját (én egyébként nem sajnos :( ), persze simán megérheti tovább ülni benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák