Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oppenheimer

    veterán

    válasz szabi__memo #65512 üzenetére

    Ilyet mond:

    "A jelenlegi szankcióknak beláthatatlan következményei vannak, és még mindig nem fogom fel, hogy ezt Nyugaton hogy nem látták előre"

    Mint valami teljesen fogalmatlan szakmunkas. Nyilvanvaloan tudja nyugat nagyon jol, hogy a szankioknak ara van, es nyilvanvaloan tortent koltseg-haszon elemzes a szankciok meghozatalakor.

    Masik:

    "biztosan zavarja majd az oroszokat, ha amerikai helyett orosz hamburgert, nyugati helyett kínai telefont tudnak csak vásárolni, de nem annyira, mint az európaiakat, akik orosz gáz nélkül megfagynak otthon."

    LOL. Fotelszakertokent is tudom hogy oroszok nem fognak gazt elzarni europa fele. Elobb tud europa (5 eves tavon) alternativ forrasokat szerezni, mint az oroszok uj piacra eladni. Es ehhez csak olvasni vagy nezni kellett velemenyt valodi szakertoktol.

    Es ez csak a gaz resze. A fogyasztoi javakrol inkabb ne is beszeljunk, amikor az orosz is egy fogyasztoi tarsadalom. Ez nem csak a telefon logojarol szol, hanem az elerheto szolgaltatasokrol is. Egy dolog kina, ahol a lakossag sose hasznalt nyugati szolgaltatast, es egy mas dolog oroszorszag, ahol a fogyaszto a nyugatihoz szokott, es egyszercsak megszunik az elerhetosege.

    Ez az ember tok hulyenek tunik.

    [ Szerkesztve ]

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

Új hozzászólás Aktív témák