Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djgeg

    őstag

    válasz PredatorZoli #43054 üzenetére

    (#43053) ricsard88 (#43054) PredatorZoli
    Az AMD részvény nem csak poénból megy felvelé szerintem, a mostani széria nagyon jól sikerült (annyira, hogy még én is váltottam Intelről) és a következő Ryzen is jónak néz ki.
    Plusz kezdi az AMD ledolgozni a laptop/szerver stb piacon is a hátrányokat ami viszont persze sokkal lassabb lesz mint a normál cpu piacon. (de most jött ki laptop is amin el is gondolkoztam pl.... 10 éve elösszőr amd procival)

    Mindezek mellet azért elmentek mind a ketten a mellet az apró tény mellet, hogy ki is gyártja az elmúlt 7-8 évben a konzolok CPU/GPU stb.-ket és, hogy jön ki az új generáció és amikből 10-15 milliót terveznek eladni 1 éven belül.
    No és ha így nézzük átlagbefektető szemmel az egészet, adott egy a cég aki egy írtózatosan nagy hátrányt elkezdett ledolgozni, jön fel mint a talajvíz, már 8 éve gyártja a Sony-nak meg a Microsoftnak a konzolokhoz a belevalót és most jön ki megint egy generáció amihez megint az AMD fog gyártani valszeg megint 5-10 évig biztosan. Azért ezek a tények rövid és közép távon minimum ezt az emelkedést eredményezhetik. Kérdés meddig tart majd ki ez.

    [ Szerkesztve ]

    "640 kByte memória mindenre elegendő"

Új hozzászólás Aktív témák