Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Al Capone

    tag

    Sziasztok!

    A véleményeteket szeretném kikérni. Fényképező vásárlás előtt állok és nem igazán értek hozzá, viszont szeretnék jól kijönni a dologból.

    3 gép között vacilálok, amik nem teljesen egy kategória, de mondják meg inkább a hozzáértők, hogy mi a lényegi különbség.

    A Panasonic TZ8 és TZ10 a legfőbb kiszemelt áldozat. Ahogy olvasgattam a TZ10 ugye több egy GPS-el. Ez engem nem érdekel, de van még döntő különbség a két gép között? Gondolok itt gyorsaságra, képminőségre, videóminőségre. Itt ki is térnék arra, hogy a TZ10-ben van ez az AVCHD Lite formátum. Ha jól tudom a TZ8-ban nem ilyen van. Bár igazság szerint nem tudom mi a különbség a kettő között, szóval a fő kérdés, hogy a felvétel minősége jobb-e a TZ10-ben és hogy emiatt megéri a TZ10-et megvenni?

    A 3. gép a Canon SX210 lenne. Ez is egy magasabb árkategória, mint pl. a TZ8, viszont miben más, mint a Pana TZ-je?

    Melyik lenne jobb választás a 3 gép közül? Vagy tudtok ajánlani egy még jobbat? Van egy bolt, ahol szoktam vásárolni, ott a TZ10 ára 75.000 eFt, szóval ez lenne kb. a plafon, amit rászánnék a gépre.
    Ami fontos nekem, hogy mind a 3 gépben a kis méretéhez képest igen nagy optikai zoom van; képstabilizátor, ami ahogy hallottam jobb a Pana-ban. És fontos lenne nekem a HD felvétel is, mert nem szeretnék külön kamerát venni hobbi célra, épp ezért szeretnék olyan gép mellett dönteni, amelyikben a legjobb ez is. Majd elfelejtem, a TZ10 és az SX210 Stereoban rögzít hangot.. :)

    Válaszaitokat előre is köszönöm! :R

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák