- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz kero35 #34299 üzenetére
Nem, csak a CTG-500 a kiindulópont mindig. A kistesók is ugyanilyen jók, de alsó-tápos házhoz túl rövidek a kábeleik.
(#34300) Lalee: ÉN is megnéztem azonnal, ahogy olvastam a hsz-od, de mint mondtam, lehetséges, hogy csak frissítik az adatbázist. Néha előfordul, hogy egy teljes termékcsoport eltűnik a repertoárjukból. Csaknem olyan hülyék, hogy az egyik legjobb tápmárka forgalmazását abbahagyják.
A P dobozos, hálózati tápcsatlakozóval. A PB OEM, csak zacsi, benne a táppal.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
04ahgy
nagyúr
Lesz. A szombati munkanap kavar be. Munkámból kifolyólag tartom sok nagykerrel a kapcsolatot. Alig van némelyik nyitva ma. Az iPon rendszere tudtommal automatikus. Mivel nincs nyitva nagyker, nem engedte azokat a termékeket megrendelni. Ez csak egy tipp, de szerintem ez áll a háttérben.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz bandi0000 #34308 üzenetére
Én 12-13k körül a Chieftec CTG500-80PB OEM tápot javaslom. Ha a 230V-os kábelre is szükséged van, akkor a CTG500-80P dobozos változatot vedd.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz pcsabat #34311 üzenetére
És eltűnt a Z77X-UP7 (meg egy temérdek más termék) is, amiről biztosan tudom, hogy Magyarországon csak egyetlen egy nagykernek van (nekem hozták be az országba), és az a nagyker zárva van ma.
HGyu
-
Space marine
aktív tag
Sziasztok! Ezt a házat választottam - Antec - és 80+-os táppal szállítják. A kérdés, hogy használhatom nyugodtan vagy maradjak a pár nappal ezelőtt ajánlott FSP-nél. Köszönöm!
-
MMIX
addikt
válasz Space marine #34313 üzenetére
Nem működik a linked.
Csak tippelek, hogy Antec Sonata IV, abban egy Seasonic gyártmányú ANTEC Neo Eco 620C van.Vissza kerestem, szerintem valamilyen kisebbet vehettél. (kevesebb rejtvényt a kérdésbe )
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
válasz Space marine #34315 üzenetére
Mert még nem léptél ki a böngészőből, vagy el van mentve valahol az átmeneti könyvtárban. Vagy nem Firefox.
EarthWatts 380 Delta vagy Seasonic gyártmány (pdf-ben 80+, az oldalon megy 80+Bronz). Maradhat a házé, még jobb is, bár ez csak 8 cm ventis. Reméljük halk lesz neked. (FSP 350W 85+ volt pár nappal ezelőtt, ha minden igaz)
[ Szerkesztve ]
-
Mian
aktív tag
Hali!
Ebbe a házba egy FSP Hexa 400W kábelei elérnének mindenhová? Vagy ha nem akkor az 500asé? Olvastam, hogy annak hosszabbak a kábelei, igazából a 400as is elég lenne, de végül is az 500as sem egy méreg drága dolog.
-
Roys
csendes tag
Én nem rég vettem egy FSP hexa 500-as tápot Innen és nagyon megvagyok vele elégedve kábelek elég hosszúak, nem hangos, ára elég kedvező volt a többi webshopos árral szemben és nem utolsósorban a postaköltség is kedvező volt!!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Roys21 (Privátra illik válaszolni!!!)
-
MMIX
addikt
válasz Space marine #34320 üzenetére
A ház hátuljánál kilátszik a zöld. Nem biztos, hogy a gép hátulja nem látszik. Ezért se szeretem, ha egy ház hátuljáról lespórolják a festéket.
-
h.adam.92
őstag
Hali!
35k-ig kéne egy táp i5-2500 és hd7850 mellé. Melyiket ajánljátok? Elsősorban Corsair tx szériára gondoltam.
-
04ahgy
nagyúr
válasz h.adam.92 #34323 üzenetére
Ha Corsair, és 35k, akkor a HX650 sokkal jobb vétel a TX-nél. Csendesebb, moduláris, jobb hatásfok.
HGyu
-
bandi0000
nagyúr
ehhez a táphoz mit szóltok? fentebb irtam milyen konfigba szeretném
Xbox One: bandymnc
-
b05styp
tag
Üdv! gépfelújításba fogtam egyik ismerősömnek .. sima 775ös konfigot cseréljük neki 1155ösre. lesz benne i3-2100,8gb 1600as memo, egyelőre régi ati x300as vidkari, 2 vinyó és egy SSD és egy író. Ehhez a confighoz egyelőre maradhat a 400as Codegen táp vagy igényel valami komolyabbat ?
:)
-
peu407
senior tag
Sziasztok!
A következő konfighoz milyen moduláris,80+ bronz vagy gold tápot javasoltok:
Alaplap: Asus P8Z77-V Pro
Processzor: Intel I7 3770K
CPU hűtés: Noctua NH-d14 vagy Alpenföhn K2 ezen még agyalok
Ram: 2X4 Gb Kingston HyperX Genesis 1600MHZ
SSD: 1db Samsung 128Gb
HDD: 2db WD1003FBYX 1TB/7200 64MB SATA3 RE4 később lehet még lesz hozzá 1db 2terrás is
Videokártya: Radeon 7850 vagy 7870 vagy 7950 ezen is még agyalok.Szóval videoszerkesztéshez lesz a gép elsősorban,sok tömörítéssel.Játék minimális,az is inkább csak foci.A processzort max 4ghz-re szeretném tuningolni.Azt hiszem minden lényegest leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz b05styp #34335 üzenetére
Komolyabb táp legyen. Elég az FSP350-60APN is teljesítményre, még közepes VGA-val is, ha később bővít. Az X300-at be se tedd, gyengébb, mint a CPU saját VGA-ja. 1600MHz-es RAM felesleges, a CPU csak 1333MHz-est támogat, és nem is állítható magasabbra.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz peu407 #34336 üzenetére
Ahhoz a konfighoz (feltételezve a tuningolt 3770K-t) a legerősebb alternatívát, a HD7950-t választva, tuningolva a rendszert is elég egy FSP Aurum CM Gold (80Plus Gold).
Kicsit olcsóbb, cserébe nem Gold, csak Bronze minősítésű a Corsair TX550M.
Felfele lehet persze kacsintgatni, ott a Seasonic egy kiváló tápja, az X560. Igen jó minőségű, a leghalkabb tápok között található, full moduláris (tehát a 24 tűs kábel is lecsatlakoztatható).Természetsen ez is Gold.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz bandi0000 #34339 üzenetére
A CTG500-80P és a CX430 v2 ajánlott tápok, nyugodtan megvehetők. HD78xx esetén elég a CX430, ha HD79xx is lesz, akkor inkább a CX500 v2.
HGyu
-
proci985
MODERÁTOR
válasz 04ahgy #34324 üzenetére
apropó, HX650 és AX650 között mekkora a különbség? elvileg az AX félpasszív, full moduláris, egyébként mekkora a különbség (elvileg mindkettő Seasonic, azoknak meg nem hinném annyira sok gold topológiájú 650es belük volt)? azaz miben gyengébb a HX az AX/Seasonic X duónál?
félpasszivitás annyira nem lényeges (házhűtők amúgy is 600-700rpm körül mennek, három kijelző miatt meg a 6950 üresben is bekajál kb 80Wot), full modularitás sem (4 molex, 4 sata, 8pin, 24pin, 2x6pin kell, sata és molex idő folyamán lehet kevesebb lesz, de 6pin lehet a duplája), van más lényeges különbség a kettő között?
a HX már úton van, FSP650EGN 650SEK, CM silent gold 600 1000, HX650 1100, AX650 és X660 olyan 1200-1300, Enermax plati és be quiet P10 600körüli 1500, a hasonló tudású -600-650W gold- tápokat nézve erre. és akkor leakciózták 800ra a HXet. remélem hangra tényleg annyival jobb lesz a jelenlegi FSP500GLNnél. jó az FSP, kiszolgált rendesen -q6600 kitesztelésénél volt, hogy csak a proci evett 15A körül, 24/7es beállításokkal is olyan 25-30A körül evett a 6950el a rendszer-, de jan/febr magasságában lesz 5 éves, újrakondizni pedig nincs lehetőségem. csatlakozó pedig már a kezdetektől kevés volt rajta (spec igények, a floppy és a második 4pines CPU kivételével jelenleg minden foglalt, molexet meg még duplázni is kell). aztán megy a polcra, ha egyszer elkészül az alulfeszelt q6600 alapú HTPC itthonra, valszeg megy abba.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
04ahgy
nagyúr
válasz proci985 #34341 üzenetére
No, HX650 kettő is van, egy régebbi (CMPSU-650HX) és egy újabb (CP-xxxxxxx). A ventilátorrács egyenes szálakból áll az újabbon, úgy könnyen megkülönböztethetők.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni hogy tevezek váltani VGA-t. A jövőbeli max 2 hét múlva esedékes végső konfig a következő lenne.
Z77Pro4 - i5 2500 - 1 HDD - 1 SSD - Asus DC2 V2 7870 - ODD
Szerintetek a 450-es Corsair VX sorozatú tápom elég lesz a 7870-hez?
iPhone 13 Pro Max
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz 04ahgy #34343 üzenetére
az újabb HX lesz minden valószínűség szerint (a régi bronzos, valamint a rács és a CP- is stimmel).
akkor így a kérdés: mind a HX650, mind az AX650 7 év garit kap, elvileg mindkettő seasonic. a teljesen moduláris kábeleken és a félpasszív működésen kívül van különbség?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BerlinBoy632
csendes tag
H all!
Megjött a Seasonic S12II 520W táp....és kurva hangos..KB annyira,mintha játszanék az előző táppal.Az egy Corsair VX450 volt ,ha nem terhelte semmi a gépet,szép csendes volt,ez meg zúg,mint az ökör...Az alaplapnak lehet hozzá köze?
Gagyi tizen 1-2ezer forintos Asrock van benne,mert már jófajtát nem lehet kapni,775-öset.Naggyon hangos,mintha semmi ventiszabályzás nem lenne benne,pedig kellene,hogy legyen.A mási,kha újraindult a gép jó hangos volt,de aztán fokozatosan lehalkult.Ez meg nem.És semmi más nincs cserélve,csak az alaplap..
-
vzsryl
nagyúr
válasz BerlinBoy632 #34349 üzenetére
Szia!
Tesztek alapján is, meg ismerősöm tapasztalatából is az egyik leghalkabb tápegység. Ott valami komoly hiba áll fenn.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa