Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tornas

    őstag

    Ma voltam egy számtech boltban, mert kellett nekem egy HDD. És akkor gondoltam, hogy kikérem az eladótól a sokak által keresett, de ugyanakkor (számomra is) nagyon rejtélyes tápot. Mégpedig a Thermaltake TT-500PNEU tápot.
    Írtam már róla korábban, de most kiegészíteném néhány dologgal a tisztánlátás végett!

    Előzmény:
    [link]

    És most beszéljenek a képek...

    Az első képen látható az adattáblája. Látható, hogy nem 500 W-os, hanem csak 400 W-os. De ez is jó jel, mert legalább felvállalja, hogy annyi amennyi, és nem több. De még így lehet hogy kevesebb, mint 400 W valójában a kivehető teljesítménye. A vonalkódos címkén látható a nálunk forgalmazott típus név (TT-500PNEU).

    A kábelezés. 1 db 20+4 pin, 1 db 4+4 pin CPU, 1 db 6 pin PCI-E (itt javítom magamat, miszerint azt feltételeztem, hogy nincs ilyen csatija), 1 db 4 pin floppy, 3 db SATA, 4 db 4 pin MOLEX. Harisnyázva csak a 20+4 pin van. A kábelei se nem túl hosszúak, se nem túl rövidek.

    Kép a főtrafóról: ERL-39-R-PFC. A ventin van egy légterelő műanyag lemez is. Pont úgy, mint a nagyoknál... ;)

    Csatlakozó felőli oldal. A 230 V-ra figyelmeztető címkéje pont ugyanolyan, mint amilyen HKC USP széria tápjain vannak. De nem biztos, hogy jelent valamit, de ha igen... ;] Viszont a belseje egyébként nagyon hajaz a HKC USP tápokra (főleg az 580 W-os és az 565 W-os verzióra): primer kondik, hűtőbordák, az előbb említett 230 V-os címke, súlya, stb...

    Konklúzió:
    Elektromos jellemzőiről nincs infóm, sajnos. Most már erről is fellebbent a fátyol. Remélem, hasznos volt a kis leírás!

    A HPC Int'l nevű belső elektronika tápgyártó ismeretlen és szerintem nem megbízható. EZÉRT NEM AJÁNLOTT EZEN TÁP MEGVÉTELE!!!

    Újoncoknak pedig:
    TESSÉK HASZNÁLNI A KERESŐT LEGALÁBB ITT, MEG A GUGLIBA! VAGY OLVASSATOK VISSZA CSAK EGY-KÉT OLDALT! AZ UNALOMIG ISMÉTELGETETT NEM AJÁNLOTT ÉS AJÁNLOTT (FŐLEG A 8000 ÉS 15000 PENGŐ KÖZÖTTI) TÁPOKAT HADD NE KELLJEN ÁLLANDÓAN ISMÉTELGETNI!!! ÍGY ELÉG UNALMAS FÓRUMOZNI...

    KÖSZÖNETTEL!

    [ Szerkesztve ]

    "Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

Új hozzászólás Aktív témák