- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
svédország13
csendes tag
Sziasztok!
Szeretett készülékem: Huawei P20 Lite 5-6 év után beadta a kulcsot. Videó nézése közben befagyott, majd fekete képernyő és azóta bekapcsolni sem lehet. Szeretnék egy telefont vásárolni ami az alábbi - nem túl nagy - elvárásaimat meg tudja ugrani.
- Árkategória: 60.000 Ft-ig keresek készüléket. (Ha pár ezerrel több, az még belefér)
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával (Media Marktba vettem az előzőt)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Ha kibír annyit, mint az előző telefonom akkor már elégedett leszek (2019 év elején vettem, Huawei P20 Lite)
- Mire használnád? Tisztában vagyok azzal, hogy ennyi pénzért mi jár. Teljesen átlagos mezei user vagyok. Telefonálás, Facebook/Messenger, Youtube videók nézése, zenehallgatás. Fotózás terén sincsenek különösebben nagy igényeim (ne legyen vállalhatatlan azért )
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Jó nekem a zárt is
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nem vagyok az óriás méretű készülékek híve. Az előző telefonom 5.84" volt, Ha valamivel nagyobb az sem baj, csak ne legyen tablet méretű.A Samsung különböző modelljeit nézegettem (A14, A05s) , de nem igazán tudtam eldönteni melyik lenne számomra ideálisabb. Természetesen egyéb ajánlásokat is szívesen meghallgatok és igyekszem nyitott lenni, de a prioritás a Samsung márka.
Előre is köszönöm szépen a segítő válaszaitokat!
-
svédország13
csendes tag
Sziasztok!
Szeretett Huawei P20 Lite-om megadta magát és a helyére keresek alsó-középkategórián belül valamilyen megbízhatóbb készüléket.
Nincsenek irreális elvárásaim. Tisztában vagyok vele, hogy ennyi pénzért mit kaphatok. Annyi a minimális elvárásom, hogy a lehetőségekhez mérten tudjon szép fotókat készíteni, legyen rajta élvezhető a hangminőség (sok Youtube videót nézek) és pár évig szolgáljon megbízhatóan.
A Samsung A15-öt nézegettem elvileg szép a kijelzője, relatív jó képeket is készít, egyedül a 4 GB RAM aggaszt kissé. 2024-ben normál használatra elégnek számít? (a régi Huawei készülékemben is csak ennyi memória volt)
Különböző fórumokon utánajárva még a Xiaomi Redmi 12 és a Motorola bizonyos modelljeit is ajánlották az olvasóknak. Minden ajánlást szívesen fogadok. Előre is köszönöm szépen a segítséget.- Árkategória. 80.000 Ft-ot szánnék rá
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül, újonnan gyártói garanciával. Media Markt-ba szoktam általában készüléket vásárolni.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 3-4 évre (az 5 évet már félve írom le az árkategória miatt )
- Mire használnád? Teljesen átlagos felhasználásra. Az anyagi lehetőségekhez mérten tudjon korrekt minőségű képeket csinálni.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Jó a zárt is
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mivel már szinte minden telefon nagynak számít, így teljesen mindegy, csak ne legyen óriási.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest