- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Gyors kérdésem lenne. Érdemes beruházni egy ilyenbe? Olvastam jót, rosszat, engem egy dolog érdekelne még, ami kína webshopból jön, az használható mókolás nélkül, vagy sem? Gyereknek lenne, én nem akarok foglalkozni vele, de többet se szánnék rá.
Köszi. -
z123456z
őstag
válasz z123456z #106896 üzenetére
A kérdés még aktuális, de kiegészült néhány készülékkel az érdeklődési kör. A lényeg, hogy a lányomnak hozná a Jézuska, 20-as 4G nem érdekel, mert leginkább wifi-n lóg. Ami érdekel, hogy ne kelljen foglalkoznom vele, mert nem értek hozzá, ( nyilván a frissítés kivétel, feltéve, ha egyszerű és letölti magának wifi-n ) . Ahogy a dobozból kijön, működjön rendesen, csatlakozzon a wifihez, lehessen telefonálni vele, persze működjön a mobilnet is, de az elég a hagyományos 4G előtti. Ja, és beszéljen magyarul. Az igény viszonylag ismert kínai, tajvani, koreai márka, 2-3 gb ram és 16-32 gb rom, 5-5.5" kijelző, lehetőleg kemény üveggel, de ezt utólag is lehet rá tenni. Amiket nézegettem Lenovo Vibe P1, ASUS Pegasus 2 Plus X550, Xiaomi R3, R3s, R3s Pro, RN3 Pro. Azért ahogy nézegettem, ugyan eu raktárból jönnek, de nem kimondottan ide szánt modellek. Használhatók e?
És semmiképpen nem szeretnék ezek fölé menni árban.Köszi.
Hoppácska, most látom, talán nem is ez a megfelelő topik, hanem a dual simes android? Akor bocsánat, oda is felteszem. Bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Van még ez a 20 ezres állami támogatás, és szolgáltatónál is érvényesíthető? Vajon kedvezményes árból is adják? Várni kell rá, vagy rögtön elbírálják?
És döntenem kellene, hogy A52S 85-ért, vagy A53 96-ért ( persze ha él a támogatás, akkor még -20k, úgy már nem rossz árak ).
Köszi[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Sziasztok.
Xiaomi 11 5G NE készülékről váltanék. Van olyan készülék a piacon, ami műszakilag nem visszalépés és nem nehezebb? Ez nekem nagyon bevált, a sebességével ma is elégedett vagyok, és nagyon könnyű. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs