- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hábumm
újonc
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni új telefon vásárlásához.
- Árkategória: ~70 ezer Ft maximum
- Használt vagy új? újat szeretnék
- Hol vennéd meg? telekomnál előfizetésem van, valószínűleg ott venném, vagy függetlent megbízható boltból gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Mindenképpen hosszú távra, jelenlegi telefonomat is 4 éve használom - szeretném ha az új is jól használható lenne több évig
- Mire használnád? telefonálás, sms, emailek, chat, zenehallgatás, netezés ha nem vagyok gépközelben, esetleg néha navigáció (jelenleg egy e52-es nokiám van, nagyon szeretem a saját naviját, de ez a fajta offline navi nem peremfeltétel). Stabil, gyors, megbízható telefont szeretnék.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? androidra gondoltam a sok elérhető app miatt, a windows phone-t nem igazán ismerem, de meggyőzhető vagyok
- Milyen kialakítású telefont keresel? nincsenek óriási kezeim, és szeretném tudni egy kézzel is használni a telefont, úgyhogy 4,3-4,5" képátlóban gondolkodok (mivel itt elég szűknek találtam a kínálatot, nagyon maximum 4,7"). Jelenleg egy e52-es nokiám van, az ő utódjaként szeretném, hogy az új telefon szintén elég masszív, jól összerakott, minőségi telefon legyen, jó érzés legyen kézbe venni. Továbbá szeretném, ha visszafogott használat mellett (nem fogok filmeket nézni, komoly játékokkal játszani, állandóan wifin lógni) azért legalább két napot kibírna töltés nélkül.Nézegettem már pár telefont, eddig ezeket találtam szimpatikusnak: samsung galaxy a3 (nagyon tetszik az anyaghasználata, bár nem vagyok benne biztos, hogy megéri az árát), galaxy s4 mini, alcatel ot idol alpha, nokia lumia 735. Szívesen fogadok bármilyen javaslatot, főleg ha azok kicsit olcsóbb, de megbízható, tartós, jó telefonnak ígérkeznek. Őszintén szólva egy kicsit még idegenkedek a számomra ismeretlen nevű új kínai gyártóktól.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple notebookok
- Fűnyíró topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest