-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Devas
őstag
820 jobb mert: clearblack kijelző, NFC, 1 giga RAM miatt minden alkalmazás elfut rajta pl Nokia kamera, Carl Zeiss optika és dupla LED villanó (szebb képek), teljes értékű navigáció alapból (625-ön csak belföldi van és 4900 Ft a teljesre bővítése), Magnetométer (iránytű a gyalogos közlekedéshez), magasabb pixelsűrűségű kijelző, irányérzékelő szenzor, Nokia Glance képernyő, polárszűrő, környezeti fényérzékelő, HERE City Lens, van rajta equalizer is tudtommal
625 előnyei: jobb üzemidő, Gorilla Glass 2, Bluetooth 4.0, újabb modell lehet tovább kap frissítést bár ebben az 512 RAMja lehet korlátozni fogja.
820 az 4.3-as amoled kijelző 217ppi, 25%-al erősebb procik
625 4.7-es IPS kijelző 199ppi, 20%-al erősebb GPU820 hangzásban talán egy icipicit jobb.
Elvileg nem hagytam ki semmit. Tesztjeiket olvasd el szerintem és lesd meg a tesztfotókat.
Én szerintem a 820-ast venném. -
mtcob
senior tag
Szerintem 820, hiába kifutó, Lumiák közül még mindig közép-felső kategória
több plusz feature-t kap meg, illetve egy esetleges későbbi frissítés is simán múlhat az 1GB RAM on
Nagy kijelzőt én az azonos felbontás miatt nem nevezném akkora előnynek, 4,7" on már kicsit pixeles a WVGA felbontás, ismerősnek van 625, engem rendesen zavar a kijelző HD felbontás után
-
s4tch
veterán
Kopik az alsó műanyag kupak sarka. Van, akinél az átlátszó sávban buborék jelenik meg. Olvass bele a P-topikba, mást nem nagyon fogsz találni. Többen panaszkodtak JB-nél csökkenő akksiidőre (nálam is ez volt), de ha tiszta rendszert telepítesz, 1-2 nap alatt beáll az akksi, és hozza az ICS alatt tapasztalt fogyasztást, sőt, hangyányit jobb üzemidőt.
Nem ez a telefon fog veszedelmes kompromisszumokra kényszeríteni... Ha az üzemidőt elfogadod, bátran belevághatsz.
-
s4tch
veterán
P-t használok augusztus óta, szóval a mézeshetek már régen elmúltak. Megvenném újra. Nem a legjobb az ár-érték aránya, és az akksija nem túl combos, ezen kívül nem nagyon lehet belekötni. Jól összerakták, a fém ház bírja a zsebet (egy karc sincs rajta), a frissen kijött JB stabil és gyors, a kijelző meg zseniális, napszemüvegben, tűző napon is kompromisszummentesen le lehet olvasni. A relatíve gyenge akksival is elmegy két napot. A teljes napot még mindig kihúztam vele. Ebben a kétmagos, 4 coll körüli középkategóriában van jobb vétel (S Advance nagyjából hasonló tudású, de olcsóbb), de jobb telefon nem sok. Az Atrix 2-t lehet még mellé tenni, az ennél jobb telefonok drágábbak is.
-
tresh
veterán
Ha az U és a P a kérdés utóbbit javasolnám mindenképp itt írtam pont a P-ről röviden
Amúgy az U se rossz készülék de más kategóriába focizik illetve az alól hamar elfogy a tárhely ami a bővítés hiányába nem túl szerencsés..illetve ha netezzel rajta P-nél ott a nagyobb és jobb kijelző
-
tresh
veterán
Elég sok választék van de az offline naviról (nokia megoldás) le kell mondanod hivatalos ingyenes úton (persze mindenre van megoldás
Én azt mondom használtan advance -t vennék az teljesen megfelelne neked
Bár fényképezés terén az n8-al egyik készülék se fogja felvenni a versenyt ebbe az 50k kategóriába avval számolj
(#17693) Misua : nem rossz de nulla support
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest