- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Szia,
a Redmi Note 12S-nél alaposan körbe kell járni, hogy NFC-s, vagy nem NFC-s, mindkettő fut a boltokban, és gyakran ők maguk sem tudják hogy milyen van nekik.
Nekünk is van, de mi épp az NFC nélkülit kerestük. 2023 év végén 70000 körül volt a nem NFC-s, és 90-100 körül volt az NFC.Redmi Note 12S 8/256 GB, ~70.000 Ft
Samsung A25 8/256 GB, ~100.000 Ft[kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
[kép] [kép] [kép] [kép]A Samsung drágább, de megéri a felárat, nagyobb fényereje van, 120Hz (Xiaomi 90 Hz), hosszabb support, jobb rendszer.
-
szs85
aktív tag
Motorola Moto G54 5g 8/256gb - 68.390 Ft - Aqua
Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB - 70.000 Ft - Euronics -
szs85
aktív tag
Esetleg garanciás használtak között található rendes IP védelemmel és korrektebb szoftveres támogatással rendelkező készülék.
Például: Samsung A34 5G 6/128 - 55.000-ért -
Micsurin
nagyúr
Az egy értelműen, ekkora bejelentés után ostobák is lennének kihátrálni belőle.
A havi updatet is aláírom, több év Huawej után szokatlan mindig szinte az aktuális security patchen lenni.
Akkuidő és natúr teljesítmény (S10-et vettem anno féltem mennyivel lesz egy 855 alatt a gyakorlatban de 10Lite és ezt egymás mellé rakva nem igen jött ki komolyabb gyakorlati difi még játékok terén sem. Szóvalcsak az Exynos miatt nem vetném el, az akkuidő kérdésesa 990 elvileg komolyabban küzd ezzel mint az előd. ) meg az Mi10 mellett na meg a 219k-s akciós ár most a hivatalos oldalról.
-
cs.zs.
veterán
Úgy értem, hogy ha egyéni vállalkozó vagy, vagy van egy BT-d, vagy KFT-d, annak van egy adószáma. Ez nem lakossági csomag, hanem "vállalkozói", avagy "(kis)vállalati", avagy "business", ki-hogy hívja. Mindhárom szolgáltatónak van ilyenje. Az, hogy én épp a Telenornál veszem igénybe, csak egy dolog, a másik kettő is hasonló. Vállalkozói csomagok legfőbb előnye, hogy mp-alapú a számlázás, azaz lakosságival megegyező percdíjak esetén is máris 30%-ot megspóroltál, mert havi szinten ez ennyit jelent. Bizony. Telenor Flexi másik hatalmas előnye, hogy a 2 év hűségidő nem konkrétan 1db fix csomagra szól, hanem a 9db Flexi-re együtt, és a csomagok között HAVONTA szabadon lehet ugrálni, bármelyikről bármelyikre, nagyról kicsire is. Egyszerű utcai beeső ügyfélként érdeklődtem, semmi hátszél, semmi ismeretség, és már mondták is, hogy persze, lehet, és ebből 10% kedvezmény van... pff... csináljuk!
Kis segítség a matekhoz: én a Fexi-E-t választottam, mert engem 1GB adat kiszolgál havonta, és:
a 6200 nettó alapdíj tartalmaz 1707 Ft adat-költséget, és 4493 Ft beszéd-költséget. Mindkettőből levonsz 10%-ot, majd a beszédhez 27% áfát adsz, az adathoz viszont csak 5-öt.előző számlám egyik lapja pedig itt (elküldtem 2 db sms-t, az pedig fizetős, így lett 6802 Ft a vége)
Mindenkinek javaslom, már csak azért is, mert a Flexi csomagokkal tényleg kedvezményes a telefon-vásárlás is. Árlista itt
-
-
-
-
thomson7575
tag
- Huawei P20lite (elég gyenge, régi hardverrel)
- LG G6 (LG-ket nagyon nem szoktam ajánlani, mert nincsenek jó tapasztalataim a márkával kapcsolatba, de ez is egy alternatíva)
Esetleg Galaxy A8, GalaxyA5 Galaxy A6, de az összes említett készülék eléggé alulmarad tudásban az A2-től. -
-
-
törölt tag
Pont nemrég jutottam én is az Optimus G közelébe, itt ajánlotta egy kolléga. Aztán hagytam magam meggyőzni egy Samu Galaxy S3 LTE-re. A sima Galaxy S3 1G RAM-os, az LTE verzió 2G RAM, tehát időtállóbb (talán) + ha tele a gatya sok progival, valszeg gördülékenyebb a váltás.
További érvek, ami számomra fontos volt a Samu mellett:
- bővíthető 64Gb-os karival (az Optimus G nem). Sok zenét hallgatok
- van benne FM rádió. (Lehet röhögni, de imádom sport közben a gazdasági rádiót hallgatni. Jó riportok, értelmes hírek és jó zenék közben. Stream-elni is lehetne, de nyilván nem akarom).Az LG jobban tetszik külsőre és akksiban is izmosabb, ahogy láttam. De a funkció mindenek előtt, ez ízlés dolga most, de a Samu nyert.
Az Optimus G 15-20-ezerrel olcsóbb, de ezen én számomra elég kardinális dolgot áldoznék fel: egy kevésbé fontos rádiót és egy sokkal fontosabb storage bővíthetőséget. De ha nem vagy olyan zenebolond vagy filmbolond mint én, akkor elég a beépített 32G az Optimus G-ben is.
Mindezt mondtam, mint kevésbé hozzáértő, .. kb. ezt sikerült az elmúlt két napban összekukáznom a netről és összerakni saját fejemben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- EAFC 25
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest