-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
Medocsabi #104461 üzenetére
Tessék és ez igaz, van ahol már most is kapható. Redmi Note 3 Pro-ból is van B20-as verzió.
Elvileg hamarosan EUstocknál is lesz, Redmi 3 (Pro)-k már nincsenek a kínálatban se!
Mellesleg várható a B20-as készülékek megjelenése! Ha olvasnál híreket látnád, hogy Xiaomi igen csak igyekszik nyugati irányba nyitni (nyilván megvannak az okai miért nem teheti meg most), ezt támasztja alá a Microsoft partnerség is, aminek része a szabadalom csere is. MS-nek megvan minden szabadalma ami telefon gyártáshoz kell, Nokia telefon részlegének felvásárlásával megszerezte, többit ki lehet találni, illetve találgatni, hogy mi lesz a jövőben. -
-
-
Vertigo
aktív tag
válasz
Medocsabi #103923 üzenetére
LG, mint olyan szimpatikus, a G4 relative tetszik is, a V10 meginkabb, csak hat nagyok (zsebembe a SGS4 meg az iP6 pont jol elfer)...
A G5 meg annyira semilyen, sajnalnek ra annyit... Megha bepakolnak valami vibe x2 szeru formavilagba azt modnanam OK... Kemeny dio lesz, a vegen lehet iP lesz belole, habar a formajaval annak sem vagyok kibekulve, csak mar megszoktam... Azert koszi -
ghiottone
nagyúr
válasz
Medocsabi #103387 üzenetére
Lehet szokatlan lenne a Xiaomi MIUI felülete a Sony után - ha az bevált lehet maradni kellene a márka mellett.
Amúgy itt az a lényeg, hogy kell-e a B20?, bejön-e a MIUI? akarsz-e romolgatni? - Ne kövezzenek meg a Xiaomi felhasználók, de ha beleolvasol egy topickba azt látni, hogy felraktam ezt a romot, megjött ez a frissítés, most nem működik ez, az, stb. + ugye egy Xiaominál is van vagy 6 csatorna a MIUI romokat tekintve (China stable, China dev, Globa Stable, Global dev, xiaomi eu stb) Nekem volt Redmi Note 3 Prom én nem tudtam megszokni + azért rádiójel erősségben, mikrofonban, hangszóróban azért khm. nem egy Sony vagy Moto....
-
Medocsabi
addikt
válasz
Medocsabi #102757 üzenetére
Most nézem,hogy elvileg van sony z3+ dual sim telefon kb 80K-ért.
Egész jó specifikációkkal,8 mag cpu,vállalható gpu 3 gb ram 32gb tárhely...Erről van vélemény,használ valaki ilyet?most "sima" z3-am van,így tök jó lenne ha ugyanazzal (vagy erősebbel) hardverrel csak dual simes formában nugyanazt a telefont tudnám használni. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Medocsabi #102757 üzenetére
82 a fenti link alapján. Alternatívát kértél.
Én nem venném meg azt a Lenovo-t, a 615-ös régebbi chip, használtam, de a 617-es jobb + nem vagyok benne biztos, hogy kap-e 7.0-t, ellenben a Moto biztos fog kapni. Én átmeneti telefonnak vettem pár hónapra, addig ameddig ki nem adják a Moto Z Play-t (bár ha nem lesz belőle dual sim, akkor marad hosszabb távra). Az LG erősebb processzor, egy picit jobb kamera. A Moto stock, gyors a rendszer, jól optimalizálták - a 2gb ha nem játszol vele akkor mindenre elég (játékra is, de nem fog mindent bent tartani a memóriában), 16GB a tároló, de a 2 sim mellett sd kártyahely is ott figyel + a 2. sim 3G-t is tud. Bevezető ára magasan kezdet, de az ujjlenyomatszenzor + a Qualcomm QC 3-as töltő is ott figyel a dobozba.Balipal: Xiaomi Redmi 3 Pro innen, vagy kuponnal 2év EU garit vlasztva EU Shippinggel innen. - Mindkét hely megbízható, mindkét helyről rendeltem már.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Medocsabi #102748 üzenetére
Én a helyedben számolnák a Moto G4 Plusal is - itt egy teszt + az expansys megbízható és rajta keresztül olcsóbb is.
vitemerius: összeg amiben gondolkodsz?
-
Gibo
senior tag
-
Gibo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest