- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelekyle
őstag
válasz
norbi1989 #74151 üzenetére
Én előbb írtam két telefont, olvass vissza egy picit. 50ezer alatti árkategória, amíg én használtam laggmentes volt.
LG-nek vannak még ebben az árkategóriában használható telefonjai, de én az LGvel nem vagyok kibékülve.
(Talán még a G2 mini, úgyahogy).
Egyéb elvárás nincs? Kijelző méret ? Kamera ? -
s4tch
veterán
válasz
norbi1989 #62982 üzenetére
Ez részben az android hülyesége, de egy tisztességgel karban tartott rendszer nem produkál ilyet. Minél több szirszart telepítesz, annál nagyobb az esélye, hogy belassul a rendszer. A barátnőm Hongmiján tavasz óta ugyanaz a ROM fut, legfeljebb kéthavonta indítjuk újra, atomstabil. Igaz, fb-t nem használ; viber, mail-gmail, poweramp, böngésző, telefon, fényképező, néhány híroldal alkalmazása megy, ezer éve nem telepítettem neki rá semmit.
Egyébként benne van a pakliban, hogy a frissítésekkel romlik egy telefon teljesítménye. Pl. az előző telefonom (Xperia P) még gingerbreaddel jött ki, majd ICS, végül JB volt a gyári frissítés menete; a sebesség JB-vel, az akkuidő és a stabilitás ICS alatt volt a legjobb. Előfordul ilyesmi, de nem csak droidon: Lumiák esetében is van, hogy a 8.1 frissítés rosszabb teljesítményt eredményezett, és az iPhone4 is letérdelt iOS7-re való frissítéskor. Nincs tökéletesen jövőálló telefon. Az android olyan szempontból kellemesebb rendszer a többinél, hogy míg pl. iPhone esetében a downgrade gyakorlatilag felejtős, a droidokra általában nyugodtan vissza lehet pakolni régebbi ROM-ot, ha nem tetszene a frissítés.
-
Zsocy155
őstag
-
s4tch
veterán
válasz
norbi1989 #62978 üzenetére
Nem akar itt senki hittéríteni, de azért olvass bele tetszőleges Sony topikba...
Nekem az elmúlt 15 évben egy Alcatel kivételével folyamatosan A-brand telefonjaim voltak: Samsung, Nokia, Motorola, Apple, Sony, ilyenek; jellemzően több típus egy márkából. A kedvező visszajelzések, a vicces ár és a szükség miatt próbából vettem egy Xiaomi Hongmit a barátnőmnek, aztán egy Mi3-at magamnak, és mindketten elégedettebbek vagyunk az aktuális telefonokkal, mint bármelyik korábbival (pedig barátnőm az iPhone4-et eléggé csípte). Nekem talán a Nokia E71 - ami a saját korában kb. a csúcs volt - volt ennyire egyben, mind hardveresen, mind szoftveresen, mint ezek. Átlagos felhasználásra egészen kiválóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest