- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
Ajándékok #133680 üzenetére
Márpedig valahol kompromisszum kell. Ezek szerint úgy tűnik nálad az lesz hogy bevállalsz kisebb kínai márkát amit én nem tennék. Szerintem az általad felsorolt igények nagy része lehet a későbiekben nem is lesz olyan fontos és hiba jó ajánlatokat elszalasztani miatta. pl. Xiaomik.
-
Kaci84
őstag
válasz
Ajándékok #133657 üzenetére
Szerintem azért nem sok a válasz mert viszonylag sok igényt fogalmaztál főleg olyanokat amim ritkán szempontok vagy éppen furcsák.
100k alatt akkor az olyan 90 körül van. Ennyiért az ismertebb márkák tudják a jó GPS vételt és rendszerint 4GB rammal vannak szerelve.
Nekem volt S7 telóm azt tudom ajánlani esetleg edge. Az egyik drágább másik kisebb, kamera középen 4GB ram vízálló jó GPS. Van vezetéknélküli töltés.
Nagyon jó vételnek számít még a Xiaomi Mi8 Lite. Nézd meg esetleg!
Noname kínai telóval nem próbálkoznék, ugyan vannak köztük elég jók de némelyikről ritka a teszt és kevés a tapasztalat a magyar fórumokon, legalábbis az ismertebb típusokhoz képest. Lehetnek meglepetések, gyenge kamera, nem optimalizált fogyasztás, anyaghasználat, szervíz, garancia, alkatrész stb.
-
New Bluestar
tag
válasz
Ajándékok #133674 üzenetére
Hát wireless töltést kevés telefon tud, én is keresgéltem.
Ismertebb márkák közül mind kiesik vagy a középen levő kamera, vagy a dual sim, vagy az újabb android,
vagy az ár miatt.Kisebb márkák közül érdekes lehet a Leagoo Power 5, umidigi z2 pro, doogee s70 .]De ezekről annyit tudok, hogy van wireless töltés, meg a többi kért paramétere is nagyjából az, amit írtál.
A GPS, meg úgy általában telefon minőségéről nem tudok semmit mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest