- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor079
csendes tag
válasz
L.C.S. #89378 üzenetére
LG Leon nagyon jó kis szerkezet csak sérülékeny a kijelzője de sokkal jobb mint a Samsungé ha azt vennéd akkor célszerű fóliát tetetni rá és tokot is
Samsung is nagyon jó
Leonnak a ki és bekapcsoló gombja hátul van a kamera alatt meg a hangerőgombok is kézhez álló az ergonómiája a Samsung kicsit olyan péklapátszerű mert szélesebb
Azt kell figyelembe venni ilyenkor szerintem ha idősebb embernek lesz véve, hogy milyen az ergonómiája (fogása), menürendszere vagyis a kezelése
Szerintem a Leon
a HTC 510 régebbi kivitelezés könnyű menürendszere van stabil jól optimalizált rendszer csak a hátránya a kijelzője mivel egy 4,7 inches TN kijelző a betekintési szögek nagyon rosszak és egy autófókusz nélküli kamera van a hátára biggyesztve az akkuja totál rendben van ő is egy péklapátszerű telo de nagyon jó a fogása
jobb mint a Samué
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
L.C.S. #80725 üzenetére
Amíg volt, lecsaptak rá páran. Meizu jó áron.
-
xmaas
őstag
válasz
L.C.S. #67090 üzenetére
Klasz keszulek csak nem a legjobb hardver van benne ilyen kozepkategorias akarmi csodat ne varjal , vegigneztem par videot nagyon roszat nem mondtak rola szoval ha bejonn a formaja akkor hajra
(#67091) jogle Dual sim topik Faradj at a linkelt topikban ott tudnak jobban segiteni itt inkabb 1 kartyas keszulekekel tudunk segiteni
-
Tomszy1
tag
válasz
L.C.S. #43688 üzenetére
Most latom a te hozzaszolasod. Pont emiatt bizonytalanodtam el en is. Olcson jobbat arulnak. Nekem a megbizhatosag fontos. Ha csak a markat kell megfizetni de tenyleg nincs mas kulonbseg akkor meggondolando dolog. Illetve a szervizhatter se rossz ha netan fel ev mulva beszarik legyen mit tenni..
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest