-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
Zwiebi #132613 üzenetére
..és (#132617) juuzer
Köszi a válaszokat. Igazából a 70mm szélesség közelében kéne maradni. A saját Mi A1-em 75mm széles, nekem is nagy, öcsémnek meg értelemszerűen kisebb a keze. Kezébe adtam, nagy neki.
A 6S-ről 90% hogy letettem, iphone topikban nem javasolják TouchID hibával. Esetleg ha lesz másik, hibátlan darab.
MiA2 Lite jó ötlet lehet viszont, csak az már kicsit többe kerül. 3/32G változatot meg szabad venni? szvsz az is elég lehet majdnem mindenre. Prociban meg ha jól tudom ugyanaz?
Vagy marad még a Redmi6. -
nyisziati
veterán
válasz
Zwiebi #132609 üzenetére
Egyetértek.
(#132608) Viktoár : Ennyiért már rendes hardverrel is kapsz telefont, ez kb. 2 éve volt megfelelő.
A strapabíróság is kérdéses.Itt olvashatsz néhány véleményt róla, a többség szerint random újraindulások, fagyások jellemzik. Volt, akinek 5 napon belül tönkrement.
Megnéztem egy youtube videót is róla, bizony, még a kamerája is laggol. Én ennyi pénzért inkább egy Redmi 6-ot vagy Redmi 5 plus-t vennék.
A méretet pedig ne inch-ben mérd, mert hiába 5 collos, a befoglaló mérete akkora, mint az én 5,5-es Note 2-m.
Például: a Redmi 6A keskenyebb 7mm-rel és rövidebb 6-tal! Ráadásul még erősebb is (hardverileg) és lényegesen jobb minőségű alkatrészek vannak benne.Ha meg fontos a "rugged phone", vegyél rá vastagabb tokot és tegyél rá üvegfóliát. Nekem eddig bevált, pedig repült már telóm teherautóból is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- BestBuy topik
- XPEnology
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest