Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    válasz Tim82 #18362 üzenetére

    Én speciel a 8-ra mindig is csak kísérleti nyúlként tekintettem, ahol kitapogatják merre tovább. Szerintem éppen azért nem húzták rá annyira a 7-re. Akinek 7 kell, a szokásost akarja legyen, aki pedig kipróbálja az újat legyen. Nem hiszem, hogy egyáltalán akarták rávenni a gyártókat hw fejlesztésére. (kivétel Lenovo, de hát ők mindig is szerettek új dolgokat kipróbálni) De pont ezt bizonyítja az is, hogy nem csak 8.1-hez, de 7-hez is kiadják az ingyen frissítést. (nekem 8.1 Pro van)

    A wp-vel részben egyetértek. Itt is az él amit az előbb mondtam ez egy nagyon fiatal rendszer, elég kiforratlan még, de a nokia nagyon felhúzta őket a ranglétrán. Nagyot fog dobni a rendszeren az asztali gépekkel szinkronizáló értesítés, és az hogy egyetlen nagy gumóba gyúrják mindenüket, hogy egy apple-nél lassan, de biztosan túlmutató háttér alapját hozzák létre. Ha úgy döntenek, hogy jó ez a szoftver nekik megfelel, ez így kész (mint android 4.0 óta) Akkor fognak szerintem a fejlesztőkkel is foglalkozni addig meg elég ha a körülményeket megteremtik, és nem lesznek veszteségesek.
    Te sem akarnál világgá kürtölni valamit, ami fejére fog fordulni a következő 1.5 évben. Tudom nem ez a jellemző a mai világban a gyors profitra hajt mindenki, de ez egy lassú folyamat. Szépen totyogva felépítik a várukat, majd ha készen van, felnőttek a lovak amik viszik a sereget, akkor ugyan ilyen szépségesen megpróbálják lerohanni az ellenséget.

    Ez a probléma az androiddal különben, van szinkronizálás, meg kutyafüle, de nincs népszerű operációs rendszer mellé, ami az extrát adja. Van chromecast, meg ilyenek, de működik a tableteddel, és a telefonoddal. Ebben van a windows most nagyon nagy előnye, hogy most megpróbálnak mindent leegyszerűsíteni a telefonnal telefonálni tudj, tv-vel tartalmat fogyasztani, a pc-vel kreálni, tablettel vegyesen, konzollal játszani, és ha kitalálják, hogy nesze velünk mindegyik össze lesz kötve, és olyan rémegyszerű lesz minden, hogy hanyatt vágod magad, akkor igen csak jópáran el fognak gondolkodni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák