Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed3r_X_

    nagyúr

    válasz quailstorm #14411 üzenetére

    Így már azért világos 1-2 dolog, de azért Nokia Symbian házasságnál se volt minden tejfel (csak az elvakultak szerint :P ). Droidból is vannak jól, és rosszul sikerült darabok is. Mivel hardverileg előrébb van a rendszer, emiatt ugyan azt nyújtja lassan már, mint mindegyik más. Lassan az alsó kategóriába is bejön az 1GB RAM, 2-4 mag, és a rendszert is reszelgetik már annyira. Ha bejönne az ART, vége lenne a dalviknak is.

    S60v5-re meg ami appok vannak az Ovi Store-ban. Mindhez szükséges a WiFi, vagy mobilnet, a reklámok miatt, sok a trial, legalább demó lenne. :( Opera Mobile lejött, meg szedtem valami Flow játékot, de net nélkül ugye buszon mihez kezdjek :D

    SE-t éppen ezért szerettem, lehet ilyen alapon az iOS is tök tetszene, csak hát a piszkos anyagiak :)) W200i megvan még, el se adom, annyira szeretem. Kicsit leharcolt, de az a rendszer, etalon nekem. És milyeneket lehetett abba is mókolni.

    A K800i kamerája jellemzően 1Mb körüli képeket lőtt, a mostani Nokia is akörül. Kijelzőt viszont nem számoltam valóban, de akkor a hasonlatot hagyjuk, alapból tetű a C5-03 :D

    Igazából ha meglenne a kapacitív kijelző, újabb Symbian (ahogy nézem azért az már bőven jobb, mint amit most használok) A Nokia 701 tesztet olvastam, az így teszt alapján kellemes telefon, és jobban tudnám szokni.

    Picike8:

    Veszekedés? Nem vagyok ideges, nem kiabálok, se semmi, nem veszekszem én senkivel :D Gyere nyugodtan pihenni, mesélj mi újság veled, stb. :))

    “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Új hozzászólás Aktív témák