Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed3r_X_

    nagyúr

    válasz quailstorm #1205 üzenetére

    Nem játszok egész nap, leírtam, miket csinálok :) Fénykép, sok telefonálás, sok net, sok játék. Operát használok, de van fent gyári böngésző is, de azt párszor használtam csupán.

    mert érdemes és érdekes azért

    Jobb lesz, ha én is elkezdem a hibáit nézegetni? Mindennél el lehetne ezt játszani szerintem. Érdekelni érdekel, de időm nem sok, mélyebb szinthez Linux kéne, de az kilőve nálam, az tuti fix, hogy a gépemen jó ideig nem lesz. (megint játékok, meg minek bíbelődjek, Win-t is havonta rakom újra, bekap valami vírust mindig)

    PC jobban érdekelt mindig, mindig bújtam a hardveres részét főleg. Alaplapok, processzorok, és miegymás. Jobban bejön.

    Symbian se lenne rossz, de lejárt lemez már. A Windows-os mobilokról annak idején nem volt túl jó vélemény. Én visszasírom azt az időt, mikor még ilyen SE, és Nokia telefonok voltak forgalomban, K800i, N73 (nagy kedvenc) , és a többi. Túl elmentünk, hogy kiváltsuk a PC-t, de ez szerintem nem fog menni, rendes billentyűzetet pótolni nagyon nehéz, net sebessége se olyan nekem, mint a gépemen, illetve a kijelző is kicsi. Hordozni persze lehetne, egy Netbook-ot vennék ilyenre mégis.

    Szükségmegoldásnak jó, de hogy csak telefont használjak, azt sosem. Ágyból netezni néha jó, de sokszor odaülök inkább a géphez, és azon csinálok valamit.

    “Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

Új hozzászólás Aktív témák