- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz _Balou_ #47450 üzenetére
A P topikjában érdeklődj arról, kiold-e magától a képernyőzár.
"er-e az S ~20.000Huffal tobbet, mint a P?"
Nagyobb, jobb felbontású kijelző, erősebb processzor, nagyobb tárhely vs. fém ház, valamivel jobb üzemidő, fényesebb kijelző. Neked ér 20 rongyot? Nekem semmiképp.
[ Szerkesztve ]
-
Agean
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ! Tudom, hogy az S2 most a legjobb választás, de sajnos nem tetszik annyira, az S3 már inkább. 100-120.000.-et szánok rá és 2-3 hónap várakozás még belefér. Egyébként az Ion szimpatikus, de ki tudja mi lesz a piacon 3 hónap múlva...
Xperia P & Dell
-
-
agabe
addikt
válasz maggi1886076 #47465 üzenetére
az azért dárgább lesz...főleg itthon.
Simán 150-180ezer. -
agabe
addikt
válasz Rotate #47467 üzenetére
Lehet eltúloztam, de ha tartják a 300 dolláros árat, akkor is 130-140 között lesz itthon, ha meg több lesz 300 -nál ..akkor majd meglátjuk.
Ha ugyanaz a hardver lesz benne (még ramot sem emelnek) akkor a nagyobb screen meg lesz akinek megéri, és lesz akinek nem. Kérdés ahhoz lesz-e billentyűzet amire rá lehet pattintani ...meg ilyen apróságok amik emelhetik majd a használhatóságát.[ Szerkesztve ]
-
Nesti
tag
Hello mindenkinek,
egy új telefon készüléket szeretnék vásárolni...de valami olyasmit szeretnék már "hosszútávra " ami nagyjából elmennek a 3D játékok...magyarán játékra is szeretném használni...! Nagyobb kijelzős telefonra gondoltam! Mindenképpen Androidos készüléket szeretnék!Az ár keret az pedig maximum 50k.!
Persze gondolkodtam már! A Huawei G300-on de nem tudom hogy annyival erősebb-e a mostanában kijövő ZTE Kis-nél hogy ráköltsek 2x annyit!
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
hallerlaller
addikt
válasz maggi1886076 #47465 üzenetére
Szerintem nem lesz Nexus 10, ahogy ipad mini sem lesz.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
csige791
tag
Sziasztok,
Az komoly, hogy a HTC One X-nek cserélhetetlen az aksija? Majdnem vettem egyet, de a Sensation is félnapot bír ezért mindig van nálam pót aksi. Így akkor a One X egy használhatatlan "f*s"?
Van valami megoldás erre a problémára?
-
fdisk
őstag
Ezt igazából én sem értem.
Egy csúcsmobilnál ilyen megoldást alkalmazni,szvsz idióta ötlet.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
csige791
tag
-
madmike
őstag
válasz csige791 #47479 üzenetére
Az ilyen ebayes cuccokkal szemben nincsenek fenntartásaid?
Valóban tudhat 3000mah-át? ha igy lenne akkor 2x fel kéne tudnija tölteni a telefont, de ezt erősen kétlem..."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
marcusa
addikt
válasz csige791 #47478 üzenetére
Annyira nem rossz a One X akkuja! Mikor nálam volt 3 napig akkor egyszer sem merült le. Első nap reggeltől estig használtam, hívások, bekapcsolt szinkronizálás, és 60%-on volt este. Legrosszabb akkor volt, mikor néhány órát navigálnom kellett vele, és nem volt autós töltő, akkor 12%-ra lement estig.
Kikapcsolt kijelzővel csak az ötödik 500Mhz-es mag megy, és az azért nem fogyaszt sokat.[ Szerkesztve ]
:-)
-
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Végül xperia S nyert nálam HTC One S szemben. Mivel szolgáltatónál, csak S3 procival van, és azzal azt mondták nem érdemes megvenni, akkor kijelző ár/érték arány miatt nyert az Xperia S.
De amúgy HTC-ban melegszik, akkor Xperia-ban hogyan tudták megoldani? ezt nem értem....
-
Bitpalace
senior tag
válasz Rotate #47487 üzenetére
akkor hardveresen ugyan az a 2 telefon?
Ha igen, akkor az miért van, hogy mobilarenas tesztben kicsit odaveri az xperiat? Lehet hogy ott S4-es htc-el tesztelték?
Na mind1 nem vagyok ilyen hardverbuzi, csak htc topikjában is inkább az xperiat ajánlották, nem tudom miért. Van valami nyomós oka?De neke ma lényeg az, hogy egy szép telefon legyen, ami nem kezd el kondolkodni, hanem minden szépen és gördülékenyen menjen rajta. Frisstés ne legyen elhanyagolva rá, a többi nem számít. Van amiben a HTC tetszik, van amiben a xperia.
A 2-ből olyan fullos telót raknék össze
-
hallerlaller
addikt
válasz Bitpalace #47488 üzenetére
Ha a leggördülékenyebb androidos telefont keresed akkor: Galaxy Nexus. Leveri, mint vak a poharat a mostani 4magosokat is gyári rommal a bencsmarkok ellenére. Ennél is van helyszíni szerviz pest megyében, mint a többi samu csúcskategóriásra, viszont a kamera nem csillió megapixeles és nincs microsd.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Bitpalace
senior tag
válasz hallerlaller #47490 üzenetére
igen csak nem kapható t-nél :S
-
jooker82
nagyúr
válasz hallerlaller #47490 üzenetére
A 4x-en ird már le,h hol láttál eddig akadást,vagy belassulást... Az onex-ről meg S3-ról már hallottam,de a 4x-ről még ilyet nem...A németek is azt irják,h nagyon stabil,de itthon sincs panasz... Attól függeltenül a nexus is lehet jó,de kétlem,h gördülékenyebb lenne...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
edem96
senior tag
Bocsánat, hogy ujra felteszem akérdést, de nem kaptam választ.
Megéri lecserélni az Lg Optimus One-met egy Telenor (Alcatel) One Touchra?
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest