Hirdetés

Aktív témák

  • Boticell

    csendes tag

    Sziasztok!
    Néhány héten belül beruháznék egy androidos telefonba, sok cikket/tesztet elolvastam, meg itt a fórumot is próbáltam átböngészni (ami mondjuk lehetetlen), és nem tudok döntést hozni, ebben kérnék segítséget.
    Elsőnek szeretném leszögezni, hogy nem csúcstelefont szeretnék, mert arra sem pénzem nincsen, másrészt kihasználni sem tudom. Egy olyan készüléket akarok venni, amivel tudok e-mailt olvasni, közösségi oldalakat nézni, informálódni (hírek, menetrend, stb.), navigációt használni. Nem akarok rajta full hds filmeket nézni, játszani sem, ezekre itt a számítógépem.
    Ennek fényében két telefon maradt a listán, az egyik a Zte Blade, a másik a Htc Wildfire S. Tudom, hogy nagy a különbség a kettő között, de a Blade azért az egyik favorit, mert az alapigényeimnek, kezdő androidos gépnek szerintem teljesen megfelel, az egyedüli, amitől félek, hogy már esetleg most elavult, de néhány hónap múlva az lesz. Mivel nem vagyok egy nagy technikai zseni, tartok a különféle módosításoktól, új rendszerektől, ill. "sufnituningtól". Ezért a másik lehetőség a Wildfire S, ami igaz, hogy drágább, de frissebb, szerintem később fog elavulni. (bár lehet, hogy tévedek) A másik fontos szempont, hogy 2 éves hűséggel venném, új függetlenre nincsen keret, ezért is fontos, hogy meddig tart ki... (Hallottam azt is, hogy Motorola Defyt érdemes venni, mert azt nem tudták szolgáltatófüggővé tenni, azzal nincsen gond, bár nem tudom, ez mennyiben igaz)

Aktív témák