Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
Nekem ez üres duma igenis ÁLDOZNI kell a REPUTÁCIÓRA ami magától nem teremtődik meg, kellenek mint már írtam:
- a laboros tesztek
- a nete IT portálok review-ja
- az elismert jutuberek, vlogerek saját tesztjei
- a tartós használt alatt keletkezett szakmai fórum tesztek mint a PH, MalwareTips stb.
- a vállalt kommunikációja, saját honlap,saját fórum (ebben a Comodo és az Avast is jó)
- a székhely állam jogi kereteiAz Avast pl. mindegyik pontban jó, Csehország demokrácia, de ugyanezért jó a G-data, F-Secure és emiatt kérdéses a Tencent, Qihoo, Baidu,
A Kaspersky határeset egy kvázi diktatúrában székel, de ott az évek alatt felépített egyéb reputáció a biztató.Imi1981
Amit linkeltem az a Comodo Internet Security Premium az az ingyenes verziója a CIS-nek a fizetős PRO néven fut ha jól tudom.
Jelenleg a Kaspersky Free-ben ugyanazok a védelmek vannak mint a fizetős AV-ben ami különbség:
- nincs support - mint általában az ingyenes védelmek esetén
- nincs lehetőség a beállítások változtatására - tehát ami a fizetős AV-ben ki-be kapcsolható az itt fixen BE van kapcsolva
Ha végignézed a beállításokat lesz egy olyan oldal ahol az állító csúszkák BE állásban vannak de szürkék azaz nem módosíthatóak. Lényeg: kiváló védelem meg merem kockáztatni - bár ilyet egy szakmai fórumon ennyire feketén fehéren nem szoktunk kimondani - hogy ingyenes vonalon jelenleg a legjobb a Kaspersky Free , NEM csak önmagában a védelmi képessége, hanem a kezelhetősége, gépterhelése miatt is, alig találkoztam BUG-gal:
- az adatbázis frissítése elég nyögvenyelős
- a gép bekapcsolása utáni első géphez nyúlás bármelyik perifériával pl. billentyűzet, a KFAV CPU használata egy pillanatra megugrik utána vissza áll a normál szintre, és igen teljesen reklám mentes.Az Avast amikor a korábbi verziókban letiltottam az AvastUI.exe-t a tűzfal kimenő szabályainál SEMMILYEN reklámot nem dobott fel, mivel most ezt az .exet-t nem lehet tiltani mert GUI crash lesz belőle így volt kb. 3 db felugró de ha - már korábban is írtam - ezeket bezártad valószínűleg többet nem fog feljönni.
Tehát kvázi ez is reklámmentes.
A probléma akkor lenne ha NAPI rendszerességgel ugrálnának fel ezek az ablakok DE ILYEN NINCS. Ez a három dolog egyszer jön csak fel.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
Nem szeretnék belekötni abba amit írtál, de elég irracionális az az ár amit a tesztelési összegként írtak!
Még ha egy éves időtartamról is beszélünk, illetve ha nem a hazai hanem az európai árakat vesszük alapul.Abban igazat adok, hogy ezek a tesztek nem feltétlen "tiszta" tesztek, hanem igen is van mögötte megvásárolható eredmény. Ez szomorú, ugyanis így közel sem kapnak valós eredményt a felhasználók.
Az AMTSO kezdeményezés pont azért jött létre anno, hogy egységes és használható tesztmetódus alapján teszteljék a víruskeresőket, illetve ne legyen megkenhető a végeredmény. Csak ebből ugye időközben nem lett semmi.
Amúgy meg teljesen igaz, hogy túl megy minden határon ez a "fizetünk a jó eredményért" megoldás.Az EMSI részéről inkább mellébeszélésnek érzem a dolgaikat. De, ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest