- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
Sdi
addikt
válasz 12-es csaj #42490 üzenetére
Ha "gagyi" Office-t használsz, próbáld meg, hogy nem engeded a net közelébe, nem elég a frissítés lekapcsolása. Az MSN-en, elég sok szemét kártevő terjeng, de ezeknek az Office-hoz általában semmi közük sincs.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
12-es csaj
senior tag
Nem volt gond, amíg nem raktam fel az MSE-t, és amíg a "kislány" nem volt kb. 20 percig a gépemen. Az ő eredetiség-ellenőrzője kavarhatott be. Azóta a WU minden nap zaklat 20 Office frissítéssel. Ha lebukik az Office, akkor on-topik okokból telepíthetem újra a gépet, mert nem fog menni a visszaállítás.
Na de abbahagyom, mert, ha jól tudom, már ezért is büntetést kaphatok. -
Stephan89
aktív tag
válasz 12-es csaj #42502 üzenetére
Próbáld ki az OpenOffice.org-ot. Tud mindent amit kell, stabil, megbízható és ingyenes. Én is ezt használom, Microsoft Office-t utoljára középiskolában láttam.
Üdv.
-
Sdi
addikt
válasz 12-es csaj #42502 üzenetére
Használj open office-t / ha nem feltétlenül van szükséged a "teljes" MS Office kompatibilitásra /, nem rossz progi és teljesen ingyenes. Az MSN-t nem szívesen használom, de sokaknak létszükséglet, valóban elég sok gázos cucc futkározik rajta.
Az Opennel megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
12-es csaj
senior tag
válasz Stephan89 #42503 üzenetére
OpenOffice-om is van.
De infó értettségiig szeretném használni a MS-t is. Mert ugyan a 2007-es nagyon más, de mégiscsak MS-MS. Valamin gyakorolni kell...
Ha kikerülök a középsuliból, akkor valószínűleg OpenOffice-ot fogok használni. Nagyon nem szimpatikus, de legalább nem warez.Sdi:
MSN-t nem szeretem. Nem ontopik okokból, hanem mert ott valahogy sosincs téma. Illetve, ha nagyon elfoglalom magam valamivel, akkor hetvenen zaklatnak. De csak akkor. Egy ideje csak akkor lépek be, ha valakivel megbeszélek valamit.[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Azt nem a firefox csinálja, hanem a gépeden lévő vírusirtó progi, külön az ff-ben nincs víruskergető.
12-es csaj
Látom nem régen használsz office-t , mert az oo kinézete erősen hajaz a régebbi MS office-okra.
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
válasz blattida #42499 üzenetére
nekem jó is lenne, de multi-licenc, és akik még használják a családban, azoknak nem erősségük az angol. ezért keresnék olyat, ami esetleg tud magyarul, de nem rosszabb a BD-nél.
(bár lehet, hogy a végén az marad, mert egy 5 gépes 3 éves BD-előfizut már 120$-ért meg lehet venni )most próbaképp feltettem egy McAfee-t - talán itt láttam a féléves ingyen előfizetést -, de egyelőre még elég furcsa, hogy mindent saját maga akar eldönteni és engem meg se kérdez.
bár már sikerült átállítanom, hogy többnyire kérdezzen.
mondjuk a tűzfala nem szerepelt túl jól a Comodo Leak Testen -
Sdi
addikt
Ezt esetleg érdemes megpróbálni, ha valóban hülyéskedik kergető nélkül is, de akkor nem igazán értem mit is csinál . Bár ezt WonderCSabo kolléga megmondaná az ff topikban, ő a guru.
Ezek szerint jó volt
[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
válasz 12-es csaj #42517 üzenetére
Természetesen a kifejezéseket egy az egyben nem vehették át / esetleg perelhette volna őket az MS /, sajátokat adtak nekik és a funkcionalitásokon is változtattak / fejlesztettek /, de én a kinézetre gondoltam
Anno elég sokat használtam az MS office-t / főleg a World-öt / és ehhez nagyon hasonlít az oo, ezért is kedvelem
[ Szerkesztve ]
-
HarryPotter
őstag
válasz 12-es csaj #42506 üzenetére
hát igen, open office azért nem egy word.... próbáld a student verziót megvenni, az ha jól tudom azért lényegesen olcsóbb a dobozosnál
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
blattida
nagyúr
válasz scott_free #42512 üzenetére
Akkor van választási lehetőséged, csak az igények és a pénztárca kérdése.
MSE, Gdata, Nod, Norton, Kasperky, Panda, AVG, az általad is említett Mcafee...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
R.Danel
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz scott_free #42522 üzenetére
Mármint, hogy mi használ BitDefender motort? Ha igen, akkor amiről tudom:
Gdata, Hauri, TrustPort, Ninja Blade (Sunbelt)
R.Danel
Mondjuk ez a Titanium változat érdekes jószág, mert pl hagyományos értelemben véve nincs benne tűzfal, hanem egy ún. firewall boost funkciót lehet/kell bekapcsolni, ami úgymond a windows tűzfalára "rásegít"...Amúgy kipróbáltam, és egy biztos, hogy nálam teljesen észrevétlen volt, mintha nem is lenne víruskergető telepítve a gépre.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
blattida
nagyúr
válasz scott_free #42522 üzenetére
Változó: van, ahol szerepel az adott cég honlapján, van, ahol fórumokról derül ki...
A gdata-ban vagy az f-secure-ban például bitdefender motor is dolgozik.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
OanteS
csendes tag
Sziasztok!
Windows XP-t használok.
Hol lehet a Vipre Premiumban portokat bezárni? Kezdek megőrülni mert sehol nem találok ilyet. Nálam a 135 és 445 portok nyitva vannak (piroslanak) a Wigwam és a grc.com szerint is. Kétszer is újra telepítettem a Vipret és először úgy próbáltam, hogy tanuló módban hagyom másodszorra meg úgy, hogy mindenre rákérdezzen de ez a két port ennek ellenére mindig nyitva van!
Ha az XP saját tűzfalát is bekapcsolom a Vipre mellé, akkor ez a két teszt már azt mutatja, hogy minden portom láthatatlan. Ez a kettő is. Persze ilyenkor az XP azt jelzi, hogy több tűzfal is telepítve van a számítógépemre.Ja és még el nem felejtem. Próbáltam úgy is, hogy csak a Vipre Antivírust tettem fel és mellé a különálló Subelt tűzfalat. Ekkor minden portom láthatatlan volt. Csak a Premiumnál van ilyen problémám.
[ Szerkesztve ]
-
sznorbi2
senior tag
válasz OanteS #42526 üzenetére
Gondolom a magyar Vipre honlapról van a Premium amit használsz, mert nekem is ugyanazt a portokat hagyta nyitva.
Szedd le a mostani Vipre-t és gép újraindítása után tedd fel az eredeti honlapról letöltött verziót és ezt követően pedig a magyar honlapról töltsd le a magyarosítást a Vipre Premiumhoz és akkor rejteni fogja az összes portodat.Laca026:
Ezt a progit nekem is ajánlottad, de nekem nem működött. Csak a fentebb leírt megoldás lett jó. Ha nem lesz az F-Secure IS2011-hez promo akkor tutkóra a Vipre Premium lesz a következő védelmi vonalam!
[ Szerkesztve ]
To protect and serve!
-
Tetete1
senior tag
válasz sznorbi2 #42529 üzenetére
Free 180 Days F-Secure Internet Security 2011
Comodo Firewall, Avira free, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Traxx
őstag
Erre a problémára van valakinek ötlete? Illetve ha akad még promóciós licensz fellelőhely, akkor az sem jönne rosszul, mert én sehol nem találok
Köszönöm a segítséget
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
bajtokarpi
őstag
Üdv:!
Találkozott már valamelyikőtök vele (Heuristics.Reserved.Word.Exploit)? Szerintem egy Custopack tools nevű alkalmazás után települt. Kaspersky gyanús állományok közé sorolta, de igazából nem "csinált" vele semmit.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
félisten
Lenne egy tisztelet teljes javaslatom számodra, mivel Nálad min. 5-ből 4 védelmi progi totálkárosan működik...Formázd már le azt a HDD-t lassú formattal, húzd újra a rendszered, aztán a tiszta rendszerről egy partíciómentés,aztán tiszta rendszeren próbálkozz a tesztelgetéssel...
Amikor meg újabb kergetőt tesztelnél, akkor meg előtte visszaállítod a tiszta rendszert, nem pedig eltávolítani az adott kergetőt, mert még a gyári eltávolítók is hagy(hat)nak szemetet maguk után.Az utóbbi időben szinte minden kergetővel meggyűlik a bajod, ami már túlmutat azon, hogy az csak és kizárólag az adott szoftverek bugja legyen. Vagy az OS-ed van leharcolva, és/vagy a vas nem ér semmit, előbbi esetben leírtam mit tegyél, utóbbiban meg használd frizbinek a deszkát, vagy a komplett gépet pl muskátlitartónak...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
F34R
nagyúr
WTH nincs Avira Security Suit promo vki megnézné
"The promotion has expired on 31 January 2009."
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #42539 üzenetére
Jah kőne
Nekem már csak ilyen ciklikus az izlésem
-
RBJ
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #42537 üzenetére
hehehe. nincs leharcolva se gép se rendszer. akárki akármit mond a trend micro egy lassú szoftver ezt nemzetközi fórumokon is leírják. a vasam meg fuji pi 3560 ami nem tartozik ipari hulladékok közzé szerintem.
Csak annnyi a baj , hogy én a legapróbb hibát is észreveszem sérelmezem.
Avira van fent és semmi bajom vele érdekes.
És hogy megnyugodjál acronics true image t használok bebe.Javíts ki ha nem tévedek win 7 esetében még a mesében sincs lassú format.
F-secure esetében az av hez sosincs promo. kár érte. nem tudom minek az is t hypolják.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Az hogy a kaspersky most nem sikerült jól az tény és valós.
Az f-secure nál meg az is része nem tetszik az av hez meg nincs promo.
ez az aviraval együtt is csak 3 progi. nem 5 bebeeeUbuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Thusor
őstag
Linket nem tudok...de itt a fórumon linkelték be. Egyébként olyan rég nem volt. Szeptember vége lehetett kb. mert szeptember 27-én kaptam hozzá a kulcsot.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
félisten
Bátorkodtam pár hónapra visszamenőleg néhány olyan hozzászólásodat összegyűjteni csak ebből a topicból, amelyben valamilyen általad tapasztalt hibáról/jelenségről számolsz be. Rögtön megválaszolom az én tapasztalataimat, minden esetben W7 x64 Ultimate (dobozos, jogtiszta rendszer naprakész frissítéssel) tiszta telepítését követően (restore) lett tesztelve.
[link] - Nekem elindult.
[link] - Az tény, hogy zabálja a ramot scan alatt, de csonta nem fagyasztotta a gépet. A KAV/KIS topic-ban érdeklődtél, hogy mikor jön ki "stabil" változat, nos hát a KAV/KIS 2011 ugyan tartalmaz bugokat szépszámmal, de egy valami biztos, nem instabil...
[link] - Nálam 340/340 az eredmény, bár az tény, hogy ilyen eredményekkel már többen szembesültek a CLT futtatásakor, egy részüknél a hibás tesztmetódus, másoknál a nem megfelelő CIS beállítások okozták a gondot...
[link] - Nálam nem bootol lassabban a gép a Vipre-től
[link] - Nálam nem állt be az Antiphising modul
[link] - A Titanium felhő alapú, saját tűzfala sincs, Nálam megy mint a golyó. Azt, hogy a régebbi Trend Micro IS mennyire fogta a gépet, azt nem tudom
(Mellesleg nem tudom, hogy saját tapasztalat, hogy a Titanium IS fogja a gépet, vagy valahol olvastad egy fórumon...)Itt rögtön leszögezném: Nem azt vonom kétségbe, hogy Nálad ezek a jelenségek egyáltalán előfordulnak-e, erről szó nincs, csupán gyakran olyan hibajelenségekről számolsz be, ami jóformán csak Nálad jön elő.
Ennek meg alapvetően a leharcolt rendszer(értsd: sok kergető megfordult már a gépen, tele van szemetelve a registry, olyan folyamat fut, ami olyan kergetőhöz tartozott, amit már nincs is a gépen, stb stb) szokott az oka lenni.
Szóval a korábbi HSZ-em ezek fényében íródott, és jó, hogy nem személyeskedésnek vetted, mert nem is annak szántam. (Mint ahogy ezen HSZ-omat sem)F-Secure AV promo valóban a közelmúltban volt, nem hinném, hogy mostanában ismét lesz. De ha ennyire kedveled az FS-t, akkor miért "félsz" annyira az IS változatától?
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
RBJ
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #42546 üzenetére
Gondoltam ,hogy kokrét elemzés lesz belőlem.
Tudtam , hogy utána fogsz nézni teljesen a dolgoknak, de ha időd engedi akkor hajrá.
Azt megmondod -e hogy mit ettem ma reggelire.?
És apró probléma nem válaszoltál a win 7 lassú formázással kapcsolatban.a WIN XP hez képest elég sokat bír nálam a win 7 . régen volt hogy hetente telepítgettem az xp t a sok próbálgatástól meg nálam egyfajta bogarasság volt.
a win 7 el meg lecsillapodtam elég stabil rendszerke.
Csak hát tudod én olyanokat észreveszek apró dolgokat amit más nem mert csak menjen neki oszt jó van. mivel naponta több órát ülök gép előtt hamar észreveszem a nem odaillő dolgokat.
El is felejtettem azért nem szeretem az IS eket mert a comodot valahogy nincs kedvem lehagyni.
Na látod van stabil dolog az életembe az meg a comodo tűzfal.
és másik stabil dolog az avira míg találok hozzá kócsót.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
És mikor nincs kócs akkor jön a próbálgatás a többi lekvárral és így jönnek elő a mások szerint nem valós problémák.
Sokan mondták , hogy kritikusnak kellett volna mennem , mindenbe a problémát látom meg.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
félisten
Nem, nem elemzésnek szántam, pusztán csak azért, hogy a korábbi HSZ-omat mi ihlette.
Én saját progikat használok formázásra, igazából a W7-el nem szoktam partíciót létrehozni és azt lassan formázni, de jó eséllyel(szinte biztos) lehetséges, mint ahogy XP (bár ott ugye választható, a lassú vagy gyorsformázás) vagy Vista esetében is.
Amikor bebootolsz bemész a parancssorba (Command Prompt, ha jól rémlik SHIFT+F10-el is előhívható) és a DISKPART segítségével törlöd/létrehozhatod a partíciókat és a "mezei" FORMAT parancsal meg leformázod.Azt, hogy hogy kell használni ezt a 2 parancsot, azt most is kipróbálhatod, indíts egy parancssort W7 alól rendszergazdaként, a format /? segítségével a formázási lehetőségekről, míg a diskpart (és enter), majd help parancs kiadásával, a particionálási lehetőségekről tájékozódhatsz.
Ez a két parancs W7 telepítésekor is elérhető a parancssorból...
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #42546 üzenetére
A Vipre nálam is jelentősen lassítja a bootolást(tiszta rendszeren telepítve) sok programnál jobban de utána viszont észre sem venni.Ez szerintem csak gyengébb gépeken jön ki mint az enyém .
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest