- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #42549 üzenetére
Na nem is gondoltam volna. win 7 alatt azt hittem csak grafikus felületet lehet használni telepítéskor. valamikor ki is próbálom ha újrarakom a gépet de az nem mostanába lesz mert a héten volt .azt tudom , hogy parancssort lehet win7 közbe használni de hogy bootoláskor hogyan lehet azt nem is tudom és nem is sejtettem.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Traxx
őstag
válasz 12-es csaj #42539 üzenetére
Tudsz esetleg Avira promócióról, amiről én nem? Mert akkor nekem is kőne
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Tetete1
senior tag
válasz sznorbi2 #42552 üzenetére
Én csak Avira Free-t használok, mást nem. Csak ráakadtam most erre a promóra. Ez a kócs is több a semminél.
Comodo 5 FW, Avira free, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Imi1981
veterán
válasz Narxis #42555 üzenetére
Nincs semmi hiba már nem először használom és mindig ilyen volt(Win 7-en).Nekem a norton a kaspersky is kb így lassítja a bootolást.Mondjuk a kaspersky kicsit jobban.Ami szinte egyáltalán nem lassítja nekem az a Nod/ESS de csak az !A második e téren a comodo de már ez is jóval jobban,a harmadik az avast.Most ez a vipre lassítás is kb olyan 50 másodperc max 1 perc körül van amivel lassabban áll fel a rendszer, úgy nem vészes de azért kicsit zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
-
F34R
nagyúr
Noh Avirára semmi , már tülkön ülök
-
F34R
nagyúr
válasz 12-es csaj #42563 üzenetére
jah az kellene a 90 napos de már nem jó
Nem a mostani aktív gépemen a másik csicsikál -
RBJ
addikt
Tényleg nem lehet találni promo linket. pedig ezek valamilyen cég , termék által támogatottak voltak. nem igazán értem , hogy hogy mind megszünt. vagy készülnek valamire vagy csak marad most már a 30 napos trial az egész.
ennyi volt a beetetés lehet lehet most már megvenni filozófia van. de ne legyen igazam.
Mondjuk lassan kíváncsi leszek lesz e valami dobás 2011 re.
valami új avira stb.
De ha azt nézzük nem nagyon dobáloznak a cégek 2011 termékkel mint régen év váltáskor.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
-
RBJ
addikt
no,. találtam valami linket ami 6 hónapos. avira prem
csak annyi a bibi hogy olasz .proxy n kellene elérni . elvileg még működik a mai hozzászólásokból ítélve.ha valakinek sikerül kérnék kócsot.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
B@ssza meg akkor mást kell kitalálni , ebből akkor kaspy-lessz
ha még jó ahhoz is az 1 éves tínai lisence
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
no nekiestem egy olasz proxy val is de nem él a promo sajna. vagyis nekem nem sikerult.
-
Imi1981
veterán
válasz 12-es csaj #42560 üzenetére
Ezt az 50 mp-1 percet saccoltam még nem mértem le de, a Nod-al sokkal rövidebb bootolás(talán ha 5 másodpercel lassítja) mint a Viprevel az biztos.De holnap lemérem hogy mennyivel is valójában.
-
Traxx
őstag
Tegnap nekem is azt írta, hogy már vége, de most sikerült
Meglepett viszont, hogy Antivir, nem pedig SS...no de sebaj Így legalább majd kiderül, hogy mi okozhatja a gép kikapcsolásánál felvázolt problémámat...
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Imi1981
veterán
válasz 12-es csaj #42573 üzenetére
Hát én is csodálkoztam amikor először használtam, de aztán azt vettem észre hogy a Nod-on kívül szinte mindegyik eléggé lassítja a bootolást így nem foglalkoztam vele.Meg hát ráférne egy kis tuning a gépemre már,majd talán karácsonyra sikerül összehoznom.Akkor talán megváltozik ez is .
-
F34R
nagyúr
A Pure R2 höz jó a KIS kulcsa??
-
félisten
-
Tetete1
senior tag
Tedd azt, amit priviben írtam. Mindenre jó, mint vietnami balzsam.
Comodo 5 FW, Avira free, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Möbiusz
tag
Sziasztok!
Elnézést az offért.
Nemrég használom a CCleanert és találtam benne egy ilyen opciót is. Kipróbálnám de nem merem. Nem fogja törölni az egész merevlemezt az Op. rendszerrel együtt? Látom, hogy csak az üres területet törli a kiválasztásnál de bennem van a para egy kicsit. Ha elindítom akkor ebből a választható négy lehetőség közül melyiket válasszam?
Köszi szépen a segítséget előre is.[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
McAffe-ról vélemyének?
Felodbtam most egy promo kulcs-os verziót...Nááát elégé kajálja a memoriátLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
blattida
nagyúr
-
blattida
nagyúr
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
RBJ
addikt
hát nekem ez a pc tools nagyon csipi a szemem ott elöl ha rendezzuk a sorokat.
-
{Zodiac}
senior tag
Azt valaki magyarázza el, hogy egy naprakész NOD32 miért nem kapta el ezt: Win32/Bumat!rts és a Microsoft Security Essentials meg igen. Mindkét vírusirtó a telepítés utáni alap állapotban volt, szóval nem lett "elállítgatva". Az egyik laptop másik pc, router mögött, de sztem ez nem számít.
Öntörvényű Sünmalac
-
cobra64
csendes tag
Nekem elsőre sikerült megszereznem az avira premium promo kulcsot fél évre Így most kényelmesen hátradölhetek és ráérek majd májusba foglalkozni vele ismét. Köszi RBJ a linket.
Korábban avastot használtam egy jó évig, de aztán állandóan kékhalálozot tőle a gépem az utóbi időben, majd utánaolvasva tudtam meg, hogy valószínűleg az egyik kiegészítőm okoza a firefoxomban a gondot, így váltottam avira pss-re a 3 hónapos promo miatt, de a tűzfala helyet mást használok, így nekem most tőkéletes a premium verzió fél éves promoja.[ Szerkesztve ]
AMD 5800X, Msi b550 tomahawk, Sapphire 7900xt pulse.
-
racerx
őstag
Hoppa hogy nézem megszűnt az Avira SS-hez a 90 napos promo (monnyuk nem értem hogy mi az 2009 jan 31- es lejártság, amikor még pár hete is jó volt ). Van valahol valami helyette, vagy várjunk???
Ja, látom téma a dolog...bocs az ismétlésért.
[ Szerkesztve ]
-
janes1976
őstag
Én most NIS 2011-est használok, de szívesen kipróbálnám a Pc Tools Internet Securityt ha lenne valamilyen promó belőle.
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
RBJ
addikt
nekem is sikerült azóta foxproxy val. ami működik hál a jo istennek.
de más Bitdefender antivirus 2011 promo hétfőtöl.
lehet lecsapni rá. [link]már így utólag nem vagyok elájulva a skin jétől.
[ Szerkesztve ]
-
szmi
tag
Hali!A Pc Tools-ra én is kíváncsi lennék,de a próbaváltozat amit le lehet tölteni az kód nélkül semmit sem ér.Illetve csak a megtalált kártevőket nem irtja le,de a védelem és a tűzfal az működik.Úgy tudom megvette a céget a Symantec igy még lehet jó is a termék.
-
eurolac
senior tag
válasz {Zodiac} #42587 üzenetére
Hali! Szerintem az volt a gond, h alapban hagytad a Nod32 beállításait. Több fórumban, köztük itt is többen írták már, hogy alapban nem szabad használni. Sőt, szerintem minden biztonsági alkalmazás olyan (kivétel talán a mostani MSE ver.), hogy át kell bogarászni a beállításokat.
Ez nem csak a Nod-ra igaz, de igaz az Avira-ra, AVG-re, Avast-ra is stb.
A Nod-nál érdemes figyelni, hogy a legfrissebb 4.2-es kerüljön fel, utána a haladó beállításokban be kell pipálni mindenhol a veszélyes és kéretlen alkalmazások figyelését + a kiterjesztett heurisztikát is. Igaz, ha ezt bekapcsolod lassíthatja a gépedet, de ez szerintem vasfüggő.
Amennyiben ezek után sem fogja meg, lehet rá mondani, h egyik védelmi progi sem 100%-os.(ahogyan azt a 12-es topicktársnőnk is írta)
Azért kíváncsi lennék, hogy a fent leírtak után elkapja e, vagy sem?[ Szerkesztve ]
Eurolac
-
nagyúr
válasz 12-es csaj #42596 üzenetére
Rengeteget számít!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
bivalyolo
őstag
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest